Πολιτιστικά

Πολύ Κέφι και χορός στην Πίτα της Ενωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης για το 2016

Γράφει η Δήμητρα Σέκη

 

Η Ένωση Ποντίων Νέας Σμύρνης – Δάφνης – Αγίου Δημητρίου «Η Μαύρη Θάλασσα» διοργάνωσε την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου-13ου δημοτικού σχολείου Νέας Σμύρνης. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για να καλύψει την εκδήλωση.

Η Ράνια Χρυσοχοΐδου, Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων, εύχεται να υπάρχουν λιγότερα παιδιά που να υποφέρουν, λιγότεροι άνθρωποι που να πεινάνε, να μην θαλασσοπνίγονται, οι άνθρωποι να έχουν ελπίδα και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά της πατρίδας μας να βλέπουν στο μέλλον και να χαμογελάνε.

Η Δέσποινα Κανάκη – Χρυσοχοΐδου, Υπεύθυνη χορευτικού και ιματιοθήκης, εύχεται ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές τα πράγματα να πάνε πολύ καλύτερα, να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας,  να ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να υπάρχει περισσότερη αλληλεγγύη.

 Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλή συνέχεια στην  Ένωση Ποντίων.

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια