Αθλητικά

Πόλο: Τεράστια μεταγραφή με Μοσκόφ ο Πανιώνιος, στα κυανέρυθρα και η Μαυρωτά

Ημέρα ανακοινώσεων σήμερα (10/6) για το τμήμα πόλο του Πανιωνίου, με τους "κυανέρυθρους" να ανακοινώνουν νέες προσθήκες τόσο στην ανδρική, όσο και στη γυναικεία ομάδα.

Η ανδρική ομάδα προχώρησε σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, αποκτώντας το Νικολά Μοσκόφ,τον  κορυφαίο σκόρερ από το Μαυροβούνιο που ήρθε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Σμύρνης και υπήρξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας για τέσσερα χρόνια, βγαίνοντας αρκετές φορές πρώτος σκόρερ στην Α1! Πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Πανιώνιο, με την ομάδα του Κώστα Δήμου να βρίσκει το... "πολυβόλο" της για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και το τμήμα Υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΣΚΩΦ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Νικολά καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ".

Σημαντική ενίσχυση και για το γυναικείο τμήμα, με τους "κυανέρυθρους" να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την Ιφιγένεια Μαυρωτά, η οποία αγωνιζόταν στο Νηρέα Χαλανδρίου και ήταν η αρχηγός της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και το τμήμα Υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την Ιφιγένεια Μαυρωτά για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ιφιγένεια καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ".

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια