Αθλητικά

Πόλο: Στη Β' Φάση του πρωταθλήματος η ομάδα Παίδων του Πανιωνίου

Η ομάδα Παίδων του Ιστορικού στο πόλο τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της στην Α' Φάση του πρωταθλήματος και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Οι νεαροί αθλητές του Πανιωνίου επικράτησαν και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν (Πανιώνιος - ΟΥΚ Βόλου 17-2, Πανιώνιος - ΝΟ Λάρισας 9-8, Ηλυσιακός - Πανιώνιος 7-26).

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Πανιώνιος 9

2. ΝΟ Λάρισας 6

3. ΟΥΚ Βόλου 3

.............................

4. Ηλυσιακός 0

Οι 24 συνολικά ομάδες που πήραν την πρόκριση είναι: Παλαιό Φάληρο, Νηρέας Γέρακα, Υδραϊκός (από τον Α' Όμιλο Αττικής), Ολυμπιακός, ΓΣ Περιστερίου, ΑΟ Πετρούπολης (από τον Β' Όμιλο Αττικής), Παναθηναϊκός, Εθνικός Πειραιά, Νηρέας Χαλανδρίου (από τον Γ΄Όμιλο Ατικής), ΝΟ Βουλιαγμένης, ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΟ Καστέλλας (από τον Δ' Όμιλο Αττικής), Πανιώνιος, ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου (από τον Όμιλο Βόλου), ΝΟ Χανίων, ΣΚ Ροή, ΟΦΗ (από τον Όμιλο Κρήτης), ΠΑΟΚ, ΟΦΘ, Άρης (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΝΟ Πατρών, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΕ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας).

Δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες

Αντίθετα, στην αντίστοιχη Φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων, τα κορίτσια του Πανιωνίου δεν κατάφεραν να προκριθούν, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του ομίλου τους με 3 βαθμούς. 

Οι "κυανέρυθρες" πήραν μόνο μια νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό (6-2) και έχασαν από Εθνικό (16-6), ΝΕ Πατρών (7-8) και Νηρέα Χαλανδρίου (11-6).

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια