Αθλητικά

Πόλο: Με την ΑΕΚ στο F8 του Κυπέλλου ο Πανιώνιος

Η ΑΕΚ θα είναι η αντίπαλος του Πανιωνίου στην προημιτελική φάση του F8 του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο ανδρών, μετά την πραγματοποίηση της σημερινής (28/4) κλήρωσης.

Όποια ομάδα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-ΓΣ Περιστερίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα μεγάλα ονόματα έχουν συγκεντρωθεί στο απέναντι ταμπλό, όπου υπάρχει ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη.

Τα 4 ζευγάρια όπως προέκυψαν:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ (Α4)

ΠΑΟΚ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Α3)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Α1)

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α2)

Στη συνέχεια θα παίξουν:

Νικητής Α1 – Νικητής Α2

Νικητής Α3 – Νικητής Α4

Οι Νικητές των δύο αυτών συναντήσεων, προκρίνονται στον Τελικό της διοργάνωσης.

Το F8 θα διεξαχθεί το τριήμερο 21, 22 και 23 Μαΐου στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στη Βουλιαγμένη.

 

Στο Final – 4 των Γυναικών, το οποίο επίσης θα διεξαχθεί στον Λαιμό το τριήμερο 21-23 Μαΐου και στο οποίο θα μετάσχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έγινε κλήρωση θέσεων, διότι το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Τα 2 ζευγάρια στο F-4 των Γυναικών, όπου κληρώθηκαν οι ομάδες με αριθμό θέσεων στην κανονική περίοδο η οποία και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη στο πρωτάθλημα Α΄Εθνικής Κατηγορίας:

3ος – 2ος

1ος – 4ος

Οι Νικητές κι εδώ, προκρίνονται στον Τελικό της διοργάνωσης.

 

Ακόμη, ο νέος Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ανακοίνωσε και τις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών και Α’ Γυναικών, της ερχόμενης περιόδου, για τις 9 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου αντίστοιχα, καθώς επίσης και της κλήρωσης τους στις 15 Σεπτεμβρίου.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια