Αθλητικά

Πόλο Γυναικών: Διπλή μεταγραφική κίνηση του Πανιωνίου με Θωμοπούλου και Γαλιατσάτου (photos)

Λίγες μέρες μετά το διπλό μεταγραφικό χτύπημε με την Pascalle Casey και τη Λυδία Μαυρωτά, η γυναικεία ομάδα πόλο του Πανιωνίου προχώρησε σε μία ακόμη διπλή μεταγραφική ενίσχυση, ανακοινώνοντας την απόκτηση της Μαριάννας Θωμοπούλου και της Μαρίας Γαλιατσάτου. 

Η ανακοίνωση:

"Ο Πανιώνιος ανακοινώνει την απόκτηση δύο ακόμη παικτριών, τις Μαριάννα Θωμοπούλου και Μαρία Γαλιατσάτου.

Η Μαριάννα Θωμοπούλου ξεκίνησε την υδατοσφαίριση στον ΠΓΣΣ και συνέχισε για ένα χρόνο στα ηλικιακά τμήματα του ΟΣΦΠ. Έπαιξε για 2 χρόνια στην ομάδα του Εθνικού. Κατόπιν αγωνίστηκε στον ΑΝΟΓ και κατέκτησε την 3η θέση στην Α1 πρωταθλημάτων Ελλάδος τις χρονιές 2020,2021 και 2η θέση την χρονιά 2022.

Η Μαρία Γαλιατσάτου,  η 21χρονη περιφερειακός (12/12/2001), ξεκίνησε την υδατοσφαίριση στο ΓΣ Περιστερίου και συνέχισε για ένα χρόνο στα ηλικιακά τμήματα του ΟΣΦΠ. Κατόπιν αγωνίστηκε στον ΑΝΟΓ και κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα των Νεανίδων καθώς και των Νέων Γυναικών την χρονιά 2018. Επίσης την 3η θέση στην Α1 πρωταθλημάτων Ελλάδος τις χρονιές 2019,2020,2021 και την 2η θέση την χρονιά 2022

Οι δύο νέες παίκτριες θα έχουν στην νέα χρονιά σημαντική συμβολή στην προσπάθεια της ομάδας μας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Μαριάννα και Μαρία καλώς ορίσατε!!! Σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!"

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια