Αθλητικά

Πόλο: Δήμου και Παπαναστασίου συνεχίζουν στον Πανιώνιο

Κώστας Δήμου και Τάσος Παπαναστασίου θα συνεχίσουν να καθοδηγούν την ανδρική και γυναικεία ομάδα πόλο του Πανιωνίου αντίστοιχα και τη νέα σεζόν, όπως δήλωσε στο pisina.net ο υπεύθυνος των τμημάτων υδατοσφαίρισης Ηλίας Μπουζαλάς. 

Η ομάδα ανδρών, που ρίχνεται αύριο (21/5) στη μάχη του Final-8 του Κυπέλλου, δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος αλλά είχε μια αξιοπρεπή πορεία στη φετινή Α1 παρά τις δυσκολίες τερματίζοντας στην οκτάδα, ενώ η γυναικεία ομάδα δε μπόρεσε να μπει στην τετράδα αλλά προσπάθησε και αυτή κάτω από αντίξοες συνθήκες να δείξει όσο πιο καλό πρόσωπο μπορούσε. Ο κ. Μπουζαλάς μάλιστα αναφέρθηκε και στην κορυφαία παίκτρια φέτος του Πανιωνίου, Ευγενία Πουστινίκοβα, λέγοντας πως στόχος είναι η παραμονή της στην ομάδα. Αναλυτικά:

"Έχω καλούς συνεργάτες και θα πορευτώ μαζί τους. Στόχος του Πανιωνίου είναι να παράγει αγόρια και κορίτσια που θα υπηρετήσουν τον σύλλογο και το άθλημα και θα συγκροτήσουν αξιόμαχες ομάδες στα πρωταθλήματα που μετέχουν» τόνισε ο κ. Μπουζαλάς και συνέχισε αναφερόμενος στο ανδρικό τμήμα το οποίο μετέχει τις επόμενες ημέρες στο final eight του κυπέλλου στην Βουλιαγμένη.

"Κάτω από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ελληνική υδατοσφαίριση είναι αδύνατο να διεκδικηθεί ένας πρωταγωνιστικός ρόλος για τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της Α1. Ο στόχος είναι να παίζουμε καλό πόλο και να διεκδικήσουμε μια θέση στην πρώτη εξάδα που θα μας δώσει το δικαίωμα να παίξουμε στην Ευρώπη. Ο Κώστας Δήμου είναι δοκιμασμένος συνεργάτης δίπλα μου και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη προπονητής στον Πανιώνιο.

Ανάλογος είναι και ο στόχος στις γυναίκες. Προπονητής θα παραμείνει ο Τάσος Παπαναστασίου και η κοινή απόφαση είναι να ενισχυθεί στη νέα περίοδο το τμήμα. Ακρογωνιαίος λίθος στην επίτευξη αυτού του στόχου είναι η παραμονή στην ομάδα της Ρωσίδας σούπερ σταρ Ευγενίας Πουστινίκοβα. Αποτελεί δασκάλα για τα υπόλοιπα κορίτσια και θα φροντίσουμε να παραμείνει κοντά μας.

Είμαι χαρούμενος που υπηρετώ το πάθος μου για την υδατοσφαίριση και τον σύλλογο. Θα παραμείνω στις επάλξεις εως ότου μου το επιτρέψουν οι διοικήσεις του ιστορικού Πανιωνίου. Η αξιοπρεπής παρουσία του συλλόγου οφείλεται στους άριστους συνεργάτες που έχω. Ευχή μου είναι να μην ξανά κλείσει ο αθλητισμός".

 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια