Αθλητικά

Πόλο: Αναβολή της 6ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η ΚΟΕ

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, η 6η αγωνιστική στα πρωταθλήματα της Α1 Πόλο Ανδρών και Γυναικών, όπου συμμετέχουν και οι ομάδες του Πανιωνίου, αναβάλλεται στα πλαίσια των νέων μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση και αφορούν τον αθλητισμό. Η ΚΟΕ αναμένει σχετικές οδηγίες από την Πολιτεία για να δει τι θα κάνει με τη συνέχεια αυτών των πρωταθλημάτων, ενώ "κλειδί" για να συνεχιστεί η δράση είναι η πραγματοποίηση τεστ covid-19 μια φορά την εβδομάδα. Σήμερα (3/11) έχει κανονιστεί τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες και άλλους φορείς, όπου θα συζητηθούν και θα αναλυθούν τα νέα δεδομένα.

Η ανακοίνωση:

"Αναμένοντας τη σχετική υπουργική απόφαση, για τα Υγειονομικά μέτρα αντιμετώπισης της COVID 19 στον Αθλητισμό και μετά τη χτεσινοβραδινή εισήγηση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, με δεδομένο ότι έως σήμερα (2/11) και ώρα 13.30, η ΚΟΕ δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση, αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 αγώνες των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (6η αγωνιστική).

Για τη συνέχεια των δύο αυτών πρωταθλημάτων, η ΚΟΕ, θα ενημερώσει τα σωματεία όταν και εφόσον λάβει τις σχετικές οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Αύριο (3/11) εξάλλου και ώρα 14.00, η ΚΟΕ, καλεί σε τηλεδιάσκεψη και ανοιχτή συζήτηση, σε σχέση με την ως άνω κατάσταση που διαμορφώνεται, τα σωματεία της Α1 Ανδρών και Α' Γυναικών, το Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ), τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια