Αθλητικά

Πήρε το ντέρμπυ στο polo 7-6 τον Ιωνικό ο 'Ιστορικός' στο Αρτάκης

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
 
Στο κλειστό κολυμβητήριο της Αρτάκης η ομάδα πόλο αντρών του Πανιωνίου αντιμετώπισε τον Ιωνικό Νίκαιας για την τρίτη αγωνιστική της Α2 κατηγορίας.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε ντέρμπι επικράτησε του Ιωνικού με 7-6.
Η διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr μετέδωσε σε live streaming τον αγώνα. Στο τέλος του παιχνιδιού ο Κώστας Δήμου, προπονητής της ομάδας του Πανιωνίου, επιβεβαίωσε τη δυσκολία της κατηγορίας, χαρακτηρίζοντας όλα τα παιχνίδια ντέρμπι και τόνισε τη σημαντικότητα της νίκης για την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας.
Εκ των πρωταγωνιστών ο goalkeeper του Ιστορικού Νικήτας Παρασκευόπουλος χαρακτήρισε το παιχνίδι σκληρό με αρκετά νεύρα και υπογράμμισε πως το κοντινό σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα μπορούσε να έχει γύρει την πλάστιγγα και υπέρ του Ιωνικού. Φυσικά, δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του.
Τέλος, ο Ευάγγελος Δουβέσης, από πλευράς Ιωνικού, χαρακτήρισε το παιχνίδι χαμηλού επιπέδου που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, τονίζοντας πως προσωπικά λάθη της ομάδας του καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του Πανιωνίου. 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια