Εκλογικά

"Πάτωσε" ο Συρίγος στην Νέα Σμύρνη

Από ό,τι φαίνεται δεν είχε τα αναμενόμενα εκλογικά αποτελέσματα η εκλογική διαδικασία για τον Πολύδωρο Συρίγο, υποψήφιο Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές 2023. Το προβεβλημένο στέλεχος της διοικούσας παράταξης έλαβε 1.936 σταυρούς προτίμησης, 14ος στην μη εκλογιμότητα του ψηφοδελτίου και κάτω από τα μισά στην σειρά κατάταξης.

Ειδικά στην Νέα Σμύρνη έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την τελική καταμέτρηση από το Πρωτοδικείο, 465 σταυρούς το οποίο αποτελεί και πολιτικό πλήγμα αφού η βασική πολιτική του δραστηριότητα είναι στην πόλη, ειδικά στον τομέα της παιδείας. Ο αριθμός αυτός είναι αρκετά μικρότερος από τις ψήφους που λαμβάνει ως υποψήφιος δημοτικός συμβουλος. Είναι σχεδόν προφανές ότι  οι γονείς της πόλης των οποίων τα παιδία έχουν υποφέρει από τα προκάτ, τις αυτοσχέδιες αίθουσες, την διακοπή ρεύματος στα σχολεία και δεν τα ξέχασαν και έδειξαν την δυσαρέσκεια τους με το "μαύρισμα". Αυτό είναι και ένδειξη ότι οι κλασικές μέθοδοι "παλαιάς πολιτικής" των κούφιων υποσχέσεων και "για όλα φταίει το κράτος" αρχίζουν να μην πείθουν.

Από την άλλη, με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, η θέση του Συρίγου αποδυναμώνεται και το ερώτημα δεν είναι ποιός θα τον πρωτοπάρει αλλά να τον θέλει και κάποιος στην παράταξή του

ο ίδιος έγραψε στο facebook

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες εσάς που με τιμήσατε με τη ψήφο σας!!

Έδωσα στο Νότιο Τομέα έναν τίμιο και όμορφο αγώνα για να κάνουμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή των εξελίξεων!!

Και τα καταφέραμε!!

Όμως δεν σταματάμε εδώ!!

Συνεχίζουμε δυναμικά για να γίνει στις επόμενες εκλογές η δημοκρατική παράταξη ακόμα πιο μεγάλη!!

Ξεχωριστές ευχαριστίες στους εκατοντάδες Νεοσμυρνιώτες που με ψήφισαν!!

Δείξατε ακόμα μια φορά τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Με τιμάει και με γεμίζει περισσότερη υπερηφάνεια, συγκίνηση και ευθύνη. Από σήμερα ανοίγουμε όλοι μαζί μια καινούρια σελίδα προκειμένου με σεβασμό και υπευθυνότητα να δώσουμε ελπίδα και προοπτική, για την Ελλάδα, την αγαπημένη μας πόλη και τη νέα γενιά της. Στα καλύτερα που έρχονται σας θέλω όλους στο πλάι μου!!

Το οφείλουμε στην Ν. Σμύρνη, στις γειτονιές της και στους υπέροχους ανθρώπους της.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη και να ανατρέψουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς!!

 

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια