Αθλητικά

Παρουσιάστηκε επίσημα η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου για τη σεζόν 2022-23

Με μεγάλα όνειρα και στόχο για τη φετινή χρονιά την επίτευξη της ανόδου στην Α2, παρουσιάστηκε επίσημα η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου για τη σεζόν 2022-23.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (20/9) στο Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης και σε αυτή μίλησαν οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας, Θεόδωρος Μικρόπουλος και Παναγιώτης Ηλιάδης, ο εμβληματικός Φάνης Χριστοδούλου, γενικός αρχηγός της ομάδας, ο προπονητής Περικλής Ταυρόπουλος, ο general manager Χρήστος Μαγγίνας και ο αρχηγός Δημήτρης Βεργίνης.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρης Μισαηλίδης καθώς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Νέας Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν.

Στην παρουσίαση αυτή έγινε ξεκάθαρο με τον πλέον επίσημο τρόπο πως ο Πανιώνιος τρέχει ένα πρότζεκτ με σκοπό την επιστροφή στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ενώ για φέτος η ομάδα θέλει να έχει τον απόλυτα πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β' Εθνική και να πάρει την άνοδο για την Α2.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του μπασκετικού Πανιωνίου θα διεξαχθεί σήμερα (21/9, 17:00) στο "Ανδρέας Βαρίκας" με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την παρουσίαση:

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια