Δημοτικά

Παράταξη Λαρίσση.Οτι ήθελε ψήφισε ο κάθε ένας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης

Δημοκρατία έχουμε και ο κάθε ένας πράγματι έχει δικαίωμα να ψηφίσει ότι θέλει. Αλλωστε η ''γραμμή'' Λαρίσση, αν υπάρχει κάτι τέτοιο, έχει ξανασπάσει αρκετές φορές εδώ και καιρό.

Τώρα βέβαια την Τρίτη παρα-έγινε. Τόσο που και ο ίδιος ο Λαρίσσης,σε θέμα εκλογής προσώπου, διάλεξε την λευκή ψήφο. Βέβαια, οι δημοτικοί του σύμβουλοι ψήφισαν διαφορετικά από τον ίδιο, ενώ ένας τους-ο Νεκτάριος Σαρδιανός- όχι μόνο ΔΕΝ ψήφισε, αλλά όντας προτεινόμενος -ύστερα από πρόταση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης - για τη θέση του Προέδρου της ΔΕΠ, κάνοντας δεκτή την πρόταση, έβαλε και υποψηφιότητα.

Ετσι οι Σύμβουλοι Λαρίσση, σε ψηφοφορία που αφορά πρόσωπο και όχι μελέτη υπηρεσία ή έργο, μεταξύ του προσώπου που εισηγήθηκε ο Δήμαρχος -τον Πολύδωρο Συρίγο- και του συναδέλφου τους,καταψήφισαν το συνάδελφό τους!! από την ίδια τους την παράταξη, αν αυτό ακόμη λεγεται έτσι.

Με εξαίρεση τον ίδιο το Λαρίσση ο οποίος ψήφισε "απέχω" -πριν από όλους τους συμβούλους του- λεγοντας βέβαια διάφορα ενωτικά περί συμπραξης κλπ κλπ.είδαμε να κάνει ο κάθε ένας ότι θέλει...Καραγιάννη,Κουκάς ψήφισαν τον Πολύδωρο Συρίγο με το Βολίκα να απέχει και αυτός.

Ούτε ένας τους ΔΕΝ ψήφισε το συνάδελφό του! από την ίδια τους την παράτξη.

Να θυμίσουμε πως η παράταξη Λαρίσση πρόσκειται στον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας, με τον Νεκτάριο Σαρδιανό να είναι μάλιστα Αντιπρόεδρος της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης της Κυβέρνησης.

Ενας πρώην συναγωνιστή του όμως, όντας πλέον ανεξάρτητος, ο Γιάννης Καρυτινός, ψήφισε το Νεκτάριο Σαρδιανό

Δυστυχώς ο Νεκτάριος Σαρδιανός έχασε στην ψηφοφρία με 16-11 ! (είπε ο Πρόεδρος)  χωρίς να ψηφίσει ούτε ο ίδιος -όπως είχε ενημερώσει- και έτσι έμεινε μόνο το ΟΞΥΜΟΡΟ της αποδοχής της είσήγησης Κουτελάκη από το Δημοτικό Σύμβουλο της ''παράταξης'' Λαρίσση.

Τώρα αντε να μαζέψεις πολιτικά το Σαρδιανό, τρεχα να μαζέψεις πολιτικά τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους Λαρίσση, που άλλο ψηφίζει αυτός άλλο αυτοί, αλλά κυρίως άντε να τους πείσεις πως ακόμη υπάρχουν ως κομμάτι μιας ομάδας που ''ακούει'' τον επικεφαλής της. 

Τραγικό, αλλά έχουμε Δημοκρατία όπως είπαμε. Αλλωστε ο Συρίγος κέρδισε, με το αυτί της Δημοτικής Αρχής να μην ιδρώνει και πολύ πολύ.

Δηλαδή και ''πανικός'' και ο κάθε ένας ότι θέλει.Δημοκρατία γαρ.

''Και δαρμένος και βρεγμένος'' πολιτικά πάντα, που λεέι και ο λαός, ο συμπαθής δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Σαρδιανός.

Αλλά τουλάχιστον η εμπειρία που πήρε μετράει....

Δείτε όλη την ψηφοφορία του θέματος στο παρακάτω βιντεο

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια