Εκλογικά

Παράταξη Κρικρή : Στο παρελθόν ο δήμος μας έχει ταλαιπωρηθεί και πληγωθεί από μονοκομματικές υποψηφιότητες που τον διεκδικούσαν ως λάφυρο.

Η δημοτική παράταξη «Ζούμε Νέα Σμύρνη» του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Κρικρή ανακοίνωσε τα ακόλουθα σχετικά με το 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Η ανακοίνωση:

Στο Β’ γύρο των εκλογών στηρίζουμε τη συμμετοχή

Η δημοτική παράταξη «Ζούμε Νέα Σμύρνη, δημιουργήθηκε από την ανάγκη για πραγματική ανανέωση στη πόλη μας.
Το αποτέλεσμα των εκλογών, εν μέρει δικαίωσε το αίτημά μας, αν και η αποχή ήταν ο τελικός νικητής.
Πεποίθηση μας είναι ότι η πόλη μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο.
Οι τεράστιες και σημαντικές αλλαγές που συντελούνται σε ολόκληρο το νότιο τμήμα της Περιφέρειας Αττικής, απαιτούν από τη νέα δημοτική αρχή εγρήγορση, συγκεκριμένο και εφαρμόσιμο σχέδιο, μα πάνω από όλα γνώση και εμπειρία.
Σε αντίθετη περίπτωση ο κίνδυνος να χάσουμε το τρένο της ανάπτυξης και να μετατραπούμε σε ένα υποβαθμισμένο προάστιο που γειτνιάζει με αναπτυγμένους «γείτονες» είναι μεγάλος.
Η πόλη μας, επίσης, χρειάζεται άμεσα φροντίδα. Τα σχολεία, η καθαριότητα, τα πεζοδρόμια, η στάθμευση, οι παιδικές χάρες και η ασφάλεια των δημοτών πρέπει, κατά τη γνώμη μας, να αποτελέσουν προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή.
Όλα τα παραπάνω ήταν οι κεντρικοί άξονες της προγραμματικής μας πρότασης που θέσαμε στη κρίση των δημοτών και από σήμερα θα συγκροτούν το αντιπολιτευτικό μας πλαίσιο για την επόμενη 5ετία.
Για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών καλούμε του δημότες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. Το μέλλον και η πορεία της πόλης μας πρέπει να οριστεί από τους πολλούς, και όχι από τους λίγους.
Προτρέπουμε τους συμπολίτες μας να κρίνουν καθαρά με αυτοδιοικητικά κριτήρια, ανεξάρτητα και με μοναδικό στόχο το καλό της πόλης μας. Άλλωστε στο παρελθόν ο δήμος μας έχει ταλαιπωρηθεί και πληγωθεί από μονοκομματικές υποψηφιότητες που τον διεκδικούσαν ως λάφυρο.
Αν και για εμάς το ζητούμενο ήταν και παραμένει η καθολική ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της πόλης μας, δεδομένων των κρίσιμων συνθηκών και πολιτικών συσχετισμών που έχουν δημιουργηθεί μετά από τον πρώτο γύρο, ζητάμε από τους πολίτες της Νέας Σμύρνης, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να επιλέξουν το συγκεκριμένο σχέδιο και τις λύσεις που συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ιστορική μας πόλη.
Δεσμευόμαστε πως η παράταξη μας τα επόμενα πέντε χρόνια, θα είναι η φωνή των δημοτών μέσα και έξω από το δημοτικό συμβουλίου.
Θα ασκήσουμε εκ του ρόλου που μας ανέθεσαν οι δημότες δημιουργική και χρήσιμη αντιπολίτευση χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.
Βασικός μας στόχος είναι να ενώσουμε και να εκφράσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης μας και να συγκροτήσουμε σταδιακά ένα πλειοψηφικό ρεύμα ανανέωσης σε όλες τις γειτονίες.
Η παράταξη «Ζούμε Νέα Σμύρνη» ήρθε για να μείνει!

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια