Αθλητικά

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Μίλωνα ο Αποσκίτης, αναλαμβάνει νέο ρόλο στην ομάδα

Ο Δημήτρης Αποσκίτης δεν είναι πλέον προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα, αφού όπως έγινε γνωστό παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θα συνεχίσει να βρίσκεται στην οικογένεια του Μίλωνα από νέο πόστο, καθώς πλέον κατέχει τη θέση του τεχνικού διευθυντή των υποδομών μπάσκετ του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μίλωνα:

"O Προπονητής της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας, Δημήτρης Αποσκίτης, όπως όλοι στον Μίλωνα γνωρίζαμε, την προηγούμενη εβδομάδα  παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ανδρικής ομάδας.

Παρά τις πιέσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μίλωνα και την ανακοίνωση της στήριξης στο πρόσωπο του, δεν πήρε πίσω την παραίτηση του και ζήτησε εκ νέου ραντεβού μετά τον αγώνα γιατί όπως ισχυρίστηκε ήταν αργά την Τετάρτη να κάνουμε οτιδήποτε εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής.

Σε ένα εκ νέου λοιπόν ραντεβού την Δευτέρα μετά τον αγώνα, το Προεδρείο του Μίλωνα πρότεινε στον Δημήτρη Αποσκίτη ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια, μια πρόταση που ο Κος Αποσκίτης έκανε εν μέρει αποδεκτή ως προς το σκέλος του Τεχνικού Διευθυντή υποδομών, αλλά επέμεινε στην αρχική του παραίτηση από την θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας.

Η επιμονή της παραίτησης αυτής έχει να κάνει με την ψυχολογία της ομάδας, όταν μάλιστα στον τελευταίο αγώνα, που αν και υπήρχε αγωνιστικότητα και πάθος, η ομάδα είχε τραγικά στατιστικά (8-23 βολές).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΝΣ Ο Μίλων βρίσκεται σε αναζήτηση νέου Προπονητή για την Ανδρική Ομάδα του Συλλόγου μας, με τον Δημήτρη Αποσκίτη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ανδρική ομάδα, να παραμένει στην Οικογένεια του Μίλωνα, στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των υποδομών Μπάσκετ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΝΣ Ο Μίλων"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια