Δημοτικά

Παν.Πάντος (Στροφή Νέας Σμύρνης). Δημοτικό Συμβούλιο Σεπτεμβρίου και ούτε ένα από τα φλέγοντα θέματα της πόλης

Με μια δημόσια ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fb, ο Παναγιώτης Πάντος, δημοτικός σύμβουλος της ΣΤΡΟΦΗΣ Νέας Σμύρνης,σχολιάζει το δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης, λέγοντας πως όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους πολίτες, ΔΕΝ αναφέρονταισ την ημερήσια διάταξη όπως αυτή την όρισε ο Δήμαρχος.

Ολόκληρο το εύστοχο σχόλιο.

''Την Τετάρτη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο στη Ν. Σμύρνη, πρώτη φορά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Αν φανταστήκατε ότι θα συζητήσουμε για το πώς πηγαίνει η λειτουργία των σχολείων εν μέσω πανδημίας, για τις προετοιμασίες που έχει κάνει ο δήμος αν χειροτερέψουν τα πράγματα, για τις ανάγκες που έχουν κάτοικοι και επαγγελματίες, για το τι άλλα μέτρα μπορούν να ληφθούν, ιδίως εκεί που η κυβέρνηση και ο ΕΟΔΥ αποτυγχάνουν καθημερινα, γελαστήκατε.

Αν περιμένατε ότι θα συζητήσουμε έστω πώς θα προετοιμαστεί η πόλη ώστε του χρόνου να μην παρακαλάει και πάλι να εξαιρεθεί από την εφαρμογή του νόμου για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση (5 δήμοι όλοι κι όλοι από τους 300...), και πάλι χάσατε.

Η ημερήσια διάταξη περιορίζεται σε αναπληρώσεις μελών σε διοικητικά συμβούλια και στην τυπική έγκριση του καθιερωμένου τεχνικού προγράμματος - μαϊμού, ύψους 27 εκ ευρώ, όταν στον προϋπολογισμό του δήμου προβλέπονται κάθε χρόνο 3-5 εκ ευρώ ολα κι όλα για έργα!

Για όλα τα υπόλοιπα, ραντεβού σε ένα μήνα και βλέπουμε. Γιατί η πολλή δημοκρατία βλάπτει...''

Δείτε τα άκρως ενδιαφέροντα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης για το Σεπτέμβριο

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια