Αθλητικά

Πάνθηρες: "Όταν βλέπουμε ανθρώπους να προσπαθούν, θα είμαστε πάντα κοντά"

Οι Πάνθηρες παρείχαν οικονομική στήριξη στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου εν όψει του ταξιδιού του στη Ρόδο για το σημερινό αγώνα με τη Ροδίων Άθληση, κάτι που είχαν κάνει και με το τμήμα χάντμπολ νωρίτερα μέσα στη χρονιά, και με ανακοίνωσή τους στην επίσημη σελίδα τους στο facebook εξήγησαν τους λόγους αυτής τους της πρωτοβουλίας. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Σίγουρα, το να είμαστε παντού και πάντα παρόντες σε όλα τα τμήματα του Ιστορικού, κάθε εβδομάδα, είναι ανθρωπίνως αδύνατον.

Όμως, όπου μπορούμε, με όποιον τρόπο μπορούμε, όσο μπορούμε ...

ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά.

Ιδιαίτερα δε όταν βλέπουμε ανθρώπους να προσπαθούν για να έχουν τις ομάδες μας αξιοπρεπείς, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα στεκόμαστε συνεχώς δίπλα, θα βάζουμε πάντα πλάτη. Στα δύσκολα ακόμα πιο πολύ.

Έτσι, στα πλαίσια αυτά, η συνέλευση του Συνδέσμου αποφάσισε φέτος να χρηματοδοτήσουμε ως Panthers Club δύο ταξίδια σε ομάδες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη και αξίζουν της ενίσχυσης από το ταμείο μας.

Μετά το τμήμα Χάντμπολ λοιπόν, στο οποίο καλύψαμε το ταξίδι για τον εκτός έδρας αγώνα στον Βόλο , στις 8/12/2018, αποφασίσαμε να κάνουμε το ίδιο και για το ανδρικό βόλεϊ, για τον εκτός έδρας αγώνα στην Ρόδο, το Σάββατο 19/1/2019.

Καλή επιτυχία στα παιδιά και με την νίκη που χρειαζόμαστε τόσο πολύ και θα μας χαροποιήσει όλους σε περίπτωση που έρθει!"

Panthers Club 1983

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια