Αθλητικά

Πανιώνιος: Ξεκινά η οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος

Ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί ο κόσμος του Ιστορικού να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα μέσα από την αγορά καρτών διαρκείας προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη συμμετοχή της στη Super League 2 εξέδωσε ο Πανιώνιος. Αναλυτικά:

"Ενημερώνουμε τους φίλους του Ιστορικού ότι από σήμερα το απόγευμα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια μπροστά από τον Άγιο Ανδρέα για την οικονομική ενίσχυση – προπώληση καρτών διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν.

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 – 14.00 και 16.00 – 19.30 και Σάββατο 10.00 – 15.00

Για κάθε μία πληρωμή θα δίνεται απόδειξη οικονομικής ενίσχυσης του ΠΓΣΣ και θα κρατούνται τα στοιχεία επικοινωνίας και το ποσό σε λίστα προκράτησης. Μπορεί αν κάποιος το επιθυμεί να πληρώσει για φίλο του που βρίσκεται εκτός Αθήνας και να γραφτεί το όνομά του στην λίστα των κρατήσεων.

Υπενθυμίζουμε σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης της διοικούσας επιτροπής του Ποδοσφαίρου, ότι οι προκαθορισμένες τιμές οικονομικής ενίσχυσης είναι 50, 100, 200, 500 €. Η οικονομική ενίσχυση σε αυτή την φάση προορίζεται εξ ολοκλήρου στο στόχο του Συλλόγου να αγωνιστεί η ομάδα στη Superleague 2. Μετά τις αναμενόμενες εξελίξεις στο θέμα ίδρυσης νέας ΠΑΕ, όποιος επιθυμεί μπορεί ή να προμηθευτεί διαρκείας αντίστοιχης τιμής με την οικονομική του ενίσχυση, είτε και αν δεν το επιθυμεί να ζητήσει να γίνει επιστροφή των χρημάτων του".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια