Αθλητικά

Πανιώνιος: Το "ευχαριστώ" του τμήματος χάντμπολ

Τα γραφεία του τμήματος χάντμπολ του Πανιωνίου στεγάζονται πλέον σε χώρο του γηπέδου του Ιστορικού όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες και οι άνθρωποι του τμήματος ένιωσαν την ανάγκη να πουν το δικό τους ευχαριστώ στους Πάνθηρες αλλά και στα παιδιά που έφτιαξαν το γκράφιτι και το σήμα. Διαβάστε αναλυτικά:

"H ομάδα του τμήματος Handball του Πανιωνίου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Panthers est.1983 Official για την συνολική τους στήριξη στο τμήμα μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς επίσης και το Panthers Creative Squad (PCS) (ο Κώστας) για το πάρα πολύ όμορφο graffiti, δίπλα στα νέα γραφεία μας. Επίσης την 17χρονη μαθήτρια Μαρία Μισσόγιανη για το ομορφο σήμα του Handball.

Πλέον μπήκαμε στα νέα μας γραφεία, για πρώτη φορά ύστερα από 40 χρόνια, με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη Panionios Gymnastikos Sylogos Smyrnis-Πανιώνιος ΓΣΣ και τον Πρόεδρο Άρη Μισαηλίδη.

Σας ευχαριστούμε όλους και ευελπιστούμε βγαίνοντας από αυτή τη δύσκολη συγκυρία των καιρών να χαρίσουμε στον Πανιώνιο κόσμο στιγμές χαράς και νίκες!!!"

Φωτογραφίες από τα νέα γραφεία της ομάδας:

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια