Αθλητικά

Πανιώνιος: Τα δεδομένα για τα μπαράζ ανόδου

Ο Πανιώνιος μετά την σημερινή νίκη με την Μύκονο 2-1 περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων για να δει τους τελικούς αντιπάλους του στα μπαράζ ανόδου για τη Football League.

Στην τελική φάση των μπαράζ θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των 5 ομάδων. Ο Πανιώνιος που είναι πρωταθλητής του 6ου ομίλου θα έχει αντιπάλους τον πρώτο του 7ου ομίλου όπου είναι σίγουρα η Κηφισιά, τον πρώτο του 8ου ομίλου όπου μέχρι στιγμής ισοβαθμούν οι Αιολικός και Θύελλα Ραφήνας, τον πρώτο του 10ου ομίλου όπου είναι σίγουρα ο Ηρόδοτος και τον πρώτο του 9ου ομίλου όπου εκεί υπάρχει μεγάλη αγωνία για τον πρώτο.

Ο Παναιγιάλειος οδηγεί την βαθμολογία με 18 βαθμούς και 10 αγώνες δεύτερος είναι ο ΠΑΟ Βάρδας με 17 βαθμούς και 10 αγώνες, τρίτος είναι ο ΑΟ Διαβολιτσίου με 16 βαθμούς και 9 αγώνες. Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα υπάρχει και η δυνατή Ζάκυνθος πιο πιθανή διεκδικήτρια του τίτλου στον 9ο όμιλο με 16 βαθμούς αλλά με 8 αγώνες.

Η πιο πιθανή ημερομηνία να ξεκινήσουν τα play off ανόδου είναι η Κυριακή 20/6 με τα πρώτα παιχνίδια και των δύο ομίλων.

Να πούμε επίσης πως εκκρεμεί και η έφεση της Ηλιούπολης για την τιμωρία του Πανιωνίου. Να θυμίσουμε ότι πρωτόδικα ο Πανιώνιος είχε απορριφθεί η ένσταση της Ηλιούπολης.

Πηγή: www.panionia-idea.gr

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια