Αθλητικά

Πανιώνιος: Παράταση στην προσφορά των προνομιακών εισιτηρίων διαρκείας

Ο Πανιώνιος είχε ανακοινώσει την έκδοση 132 εισιτηρίων διαρκείας σε προνομιακές τιμές, ωστόσο από την πρώτη μέρα διάθεσής τους αυτά εξαντλήθηκαν! Έτσι, ο σύλλογος με νεότερη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως η προσφορά αυτή παίρνει παράταση μέχρι τις 9 Ιουλίου.

"Ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φιλάθλους μας που μέσα σε τρεις ώρες εξάντλησαν τα 132 εισιτήρια διαρκείας της προνομιακής προσφοράς μας. 

Ως εκ τούτου και με πλήρη κατανόηση των οικονομικών δυσκολιών της εποχής αποφασίσαμε η συγκεκριμένη προσφορά να μην περιοριστεί στα 132 αλλά σε όσα πουληθούν έως τις 09/07.

Από την επόμενη βδομάδα θα ανακοινωθούν και οι σταθερές τιμές των φετινών εισιτηρίων διαρκείας καθώς και οι τιμές των ειδικών κατηγοριών για όλες τις θύρες του γηπέδου η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει στις 11/07."

Η ανακοίνωση για την προνομιακή προσφορά:

"ΞΕΚΙΝΑΕΙ Σήμερα 1η Ιουλίου η διάθεση των 132 εισιτηρίων διαρκείας σε προνομιακές τιμές με την πώληση να γίνεται αποκλειστικά από το Panionios Official Store καθημερινά από τις 17:00 έως τις 21:00 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 16:00!

Υπενθυμίζουμε πως με κάθε προαγορά εισιτηρίου διαρκείας, θα υπάρχει έκπτωση 20% στα προϊόντα της μπουτίκ.

Φέτος γεμίζουμε το σπίτι μας και φωνάζουμε δυνατά ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι εδώ!".

Οι ειδικές τιμές που ισχύουν έως 9 Ιουλίου:

 

Θύρες 4 & 7: 60€

Θύρες 5 & 6: 90€

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια