Αθλητικά

Πανιώνιος ΓΣΣ: Οι τελευταίες εξελίξεις για το τμήμα της ενόργανης

Το τμήμα της ενόργανης γυμναστικής του Πανιωνίου είναι ένα από τα τμήματα που κάνουν περήφανο το σύλλογο κάθε χρόνο με τις πάμπολλες διακρίσεις και τις επιτυχίες των παιδιών του. Δυστυχώς, οι εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του τμήματος μια σφοδρή κακοκαιρία μερικούς μήνες πριν, δεν επιτρέπει τη λειτουργία του, με αποτέλεσμα τα περίπου 400 παιδιά που είχε το τμήμα να μην έχουν χώρο για προπόνηση.

Παρ' όλα αυτά γίνονται κινήσεις έτσι ώστε τα εμπόδια να ξεπεραστούν στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Όπως μας ενημέρωσε και το μέχρι πρότινος μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη, Διονύσης Κοκκινάκης, στη συνέντευξη που έδωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Nstv "Πρώτος Σκόρερ", γίνεται προσπάθεια ώστε το μέρος του τμήματος της Ενόργανης -Γυμναστική Για Ολους-  να εκμεταλλευθεί το χώρο του "Members" στο γήπεδο του Πανιωνίου, ο οποίος έχει μείνει άδειος, προκειμένου να φιλοξενηθεί και να λειτουργήσει εκεί. Αυτό ήταν μια πρόταση που πέρασε η υπεύθυνη του τμήματος, κα Κωνσταντίνα Δήμα, στο προτελευταίο ΔΣ του Ερασιτέχνη, πρόταση η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα. Ο γενικός αρχηγός του τμήματος, κος Κατσούλης, έχει πάρει εντολή από το ΔΣ να φτιάξει ένα μισθωτήριο για την λειτουργία τμήματος personal training και κυλικείου ώστε να μπορούν να βρεθούν χορηγοί να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες για να είναι έτοιμος ο χώρος το συντομότερο δυνατό.

Βέβαια να σημειώσουμε πως το αγωνιστικό τμήμα δεν έχει σταματήσει να προπονείται, έχοντας μεταφερθεί με πρωτοβουλία της κας Δήμα στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά. 

Όσον αφορά το χώρο που έχει υποστεί τις ζημιές, ο Ερασιτέχνης έχει ζητήσει βοήθεια και από την Περιφέρεια το Δήμο  αλλά και από διάφορους επιφανείς φίλους του Πανιωνίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη κάποια ουσιαστική οικονομική βοήθεια.

 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια