Αθλητικά

Πανιώνιος: Επανέρχονται οι κάρτες στήριξης για την οικονομική βοήθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου ανακοίνωσε την επαναφορά των καρτών στήριξης για την οικονομική βοήθεια του συλλόγου, καλώντας τον κόσμο του Ιστορικού να αγκαλιάσει ξανά αυτή την προσπάθεια και να βάλει το δικό του λιθαράκι στο δρόμο της επιστροφής της ομάδας εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη.  

"ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι κομμάτι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Οι όμορφες στιγμές που μας έχει χαρίσει το ταξίδι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ φέτος συνεχίζονται και ο λαός του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ δεν γίνεται να λείπει.

Ανακοινώνουμε την άμεση επαναφορά των καρτών στήριξης καθώς βαίνουμε στα play off ανόδου, προσκαλώντας άπαντες να γίνουν κομμάτι της επιστροφής του συλλόγου μας στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Τις κάρτες στήριξης μπορείτε να προμηθευτείτε από την μπουτίκ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης η οποία λειτουργεί καθημερινά 10:00 με 14:00 και 17:00 με 21:00 και κάθε Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 καθώς επίσης και από το eshop https://panionios.shop

Οι τιμές των καρτών στήριξης ανά θύρα:

Θύρα 2: 70€

Θύρα 4-7: 140€

Θύρα 5-6: 300 €

VIP: 500

*Η απόκτηση κάρτας στήριξης, ισοδυναμεί με οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η είσοδος των θεατών στο γήπεδο, θα γίνει, όταν επιτραπεί από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς.

** Δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που διανύουμε και έχοντας πλήρη επίγνωση των καταστάσεων που βιώνουμε θα υπάρχει η δυνατότητα για φιλάθλους που θα επιθυμούν να συνεισφέρουν με μικρότερο ποσό από το αναγραφόμενο των καρτών ενίσχυσης να το κάνουν μέσω του ειδικού μπλοκ ενίσχυσης που υπάρχει στην μπουτίκ για τον σκοπό αυτό".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια