Αθλητικά

Πανιώνια συμμετοχή στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας

EYOF 2017
To Σάββατο 22 /07/2017 αναχώρησε για την Ουγγαρία η Μάγια Εβελίνα, αθλήτρια του τμήματος ενόργανης γυμναστικής του Πανιωνίου, για να πάρει μέρος στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας (EYOF). 

Λίγο πριν ετοιμάσουν βαλίτσες για την Ουγγαρία, η αθλήτριά μας αναφέρθηκε στους στόχους της, καθώς και στην σημασία που κρύβει γι’ αυτήν η συγκεκριμένη διοργάνωση…

«Θα είναι η δεύτερη συμμετοχή μου σε διεθνή αγώνα,τόνισε η Μάγια, μετά το περσινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων. Θα κάνω σύνθετο και στόχος μου είναι να ευχαριστηθώ τον αγώνα και να εκτελέσω τα προγράμματά μου χωρίς λάθη. Αν τα καταφέρω, ίσως πετύχω κάτι καλό στη δοκό, που είναι το αγαπημένο μου όργανο. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τον κύριο Σιούτη και την κυρία Αλιπράντη, που με βοήθησαν να προετοιμαστώ γι’ αυτόν τον αγώνα, που για μένα είναι ο σημαντικότερος της χρονιάς. Οι αθλήτριες που θαυμάζω περισσότερο είναι οι Ρωσίδες, όπως οι Κομόβα και Μουστάφινα, αλλά και όλες όσες είναι σε υψηλό επίπεδο».

Στο φετινό, 14ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας, θα πάρουν μέρος συνολικά 3.500 νεαροί αθλητές και αθλήτριες από 50 ευρωπαϊκές χώρες-μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους σε δέκα διαφορετικά αθλήματα (ενόργανη γυμναστική, στίβος, κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδηλασία, τζούντο, τένις και κανόε-καγιάκ).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά σε αυτήν την μοναδική εμπειρία που θα ζήσουν .

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια