Αθλητικά

Πανιώνια Πορεία με καλεσμένους από την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού

γράφει ο Χρήστος Καραθανάσης

Στην 1η εκπομπή της <<Πανιώνιας πορείας >> απο το διαδικτυακό κανάλι της πόλης μας NEASMIRNITV.GR ,είχαμε καλεσμένους στο στούντιο από την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού μας .

Μαζί μας ήταν ο προπονητής της ομάδας μας Μπιτζάνης Γεώργιος , ο Γεώργιος Μπελίτσης ( 28 ετών με ύψος 2,00m - αγωνίζτεται κυρίως στην θέση 4) και ο Κυριάκος Κολσουζόγλου ( 17 ετών με υψος 2,04 -αγωνίζεται στην θέση 4 και 5) . Στην διάρκεια της εκπομπής μιλήσαμε βεβαίως για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας μας , το ρόστερ της και τις προοπτικές της ενόψη του νέου πρωταθλήματος της Β εθνικής , το οποίο ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή στις 17 Οκτωβρίου 2021. Στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν η ομάδα του Πανιώνίου μας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας ( στο κλειστό << Ανδρέας Βαρίκας>> ) την ομάδα του Κρόνου Αγ. Δημητρίου .

Ο αγώνας ξεκινά στις 5 η ώρα το απόγευμα της Κυριακής και να θυμήσουμε σε όλο τον κόσμο του Πανιώνιου που θα δώσει τον παλμό και την στήριξη στην ομάδα μας να πρσέλθει στο γήπεδο λίγο νωρίτερα με το πιστοποιητικό μεβολιασμού μαζί του έτσι ώστε να μπορούμε όμορφα και άνετα να βρεθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα μας στην έναρξη του παιχνιδιού . Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλη την Κυανέρυθρη οικογένεια .

Δείτε το βίντεο.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια