''Πανιώνια Πορεία'' με εκπροσώπους του Μπάσκετ Γυναικών

γράφει ο Χρήστος Καραθανάσης

Την περασμένη Τετάρτη στην εκπομπή που ενημερώνει για τα νέα όλων των τμημάτων (ανδρών – γυναικών) του Πανιωνίου μας, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τέσσερις αθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ του συλλόγου μας μαζί με τον επί πολλά έτη στην εφορία των τμημάτων υποδομής του τμήματος κύριο Τάκη Κολώνια. Οι προσκαλεσμένες αθλήτριες ήταν οι φετινές προσθήκες στην ομάδα μας που είναι οι: Ιωάννα Τσιαδή (θέσεις 1-2), Ρία Πατεράκη (θέση 4) και οι Αμερικάνες Katie Healy (θέση 5) και Lexi Petersen (θέση 1-2). 
Οι Αμερικάνες αθλήτριές μας, μας είπαν για το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον που συνάντησαν στο σύλλογό μας, από την αρχή της παρουσίας τους στη χώρα μας, καθώς είχαν την αμέριστη βοήθεια από τους εφόρους του τμήματος για τη γρήγορη προσαρμογή τους στην περιοχή της νέας Σμύρνης και στην καθημερινότητά τους. Όσων αφορά την ετοιμότητά τους, η Katie και η Lexi μας τόνισαν πώς το επίπεδο του αμερικάνικου κολεγιακού πρωταθλήματος που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος ήταν πολύ υψηλό και ανταγωνιστικό. Έτσι πιστεύουν ότι πολύ σύντομα και μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις θα προσαρμοστούν στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας μας, για την βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της. 
Η Ιωάννα Τσιαδή καθώς και η Ρία Πατεράκη σημείωσαν το πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο που θα συναντήσει η ομάδα μας, μετά την άνοδό της στην Α1 κατηγορία. Όλοι οι αγώνες των ομάδων που συμμετέχουν στην κατηγορία, εκτός του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού λόγω των οικονομικών τους δεαδομένων , θα κρίνονται το πιο πιθανό στις λεπτομέρειες. Γι αυτό ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να στηρίξει τη φετινή δύσκολη προσπάθεια των αθλητριών μας στους εντός έδρας αγώνες τους. Σε αυτό συμφώνησαν απόλυτα και οι ξένες αθλήτριές μας καθώς έχουν συνηθίσει στην πατρίδα τους να αγωνίζονται σε γεμάτα γήπεδα, όπου η ατμόσφαιρα σίγουρα βοηθά σημαντικά την ψυχολογία τους και κατ επέκταση την απόδοσή τους.
Στη συνέχεια ο κύριος Κολώνιας τόνισε ότι με συλλογική και οργανωμένη δουλειά η ομάδα μας κατάφερε μετά από τρία χρόνια να πετύχει την άνοδο στην Α1 κατηγορία, εκεί που ο Πανιώνιος ανήκει. Γι αυτό και η ομάδα του γυναικείου μπάσκετ αξίζει την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας δύο Κυριακές το μήνα και ώρα 1 το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο της Αρτάκης.
Κλείνοντας την εκπομπή ο κύριος Κολώνιας ως μέλος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος, μας προσκαλεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18.00 στο δημοτικό πολιτιστικό πολυχώρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» στην επίσημη παρουσίαση της φετινήας μας ομάδας, της φανέλας της και των χορηγών για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια