Εκλογικά

Παναγιώτης Λαφαζάνης στο NSTv ''Εφικτός ο δρόμος της ακύρωσης των μνημονίων''

Γράφει ο Δημήτρης Πετρόπουλος

 

Στην πλατεία Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της Τοπικής Πολιτικής Επιτροπής της ΛΑ.Ε. της πόλης. Ομιλητής ήταν ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ χαιρέτησε η Ντίνα Σωτηριάδου. Μετά το τέλος των ομιλιών πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ του κοινού και των παραβρισκόμενων πολιτευτών.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε αναφορά στους προοδευτικούς όρους με τους οποίους μπορεί η χώρα να μεταβεί από το ευρώ σε εθνικό νόμισμα υπό βιώσιμες συνθήκες, αναπτυξιακές και κοινωνικές προοπτικές.

Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «η χώρα βαδίζει σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Ο κατήφορος που ακολουθούμε με τα μνημόνια δεν έχει τέρμα». Αναφερόμενος στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως «εμπαίζει τον ελληνικό λαό», ενώ υπογράμμισε πως «όταν κόβονται οι μισθοί και οι συντάξεις μέσα σε καθεστώς φορολεηλασίας και ταυτόχρονα ξεπουλιέται η χώρα, χρειάζεται άλλη πολιτική ακύρωσης των μνημονίων, της λιτότητας και της λεηλασίας των μικρομεσαίων στρωμάτων».

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια