Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στη Νέα Σμύρνη

Μια όμορφη εκδήλωση για την Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας διοργάνωσαν από κοινού η Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτης Γιατζίδης ανέφερε σχετικά: “Αποδίδουμε προσωπική τιμή στον παππού, τη γιαγιά, τον πατέρα, τη μάνα και είναι υποχρέωσή μας η έμπρακτη ένδειξη σεβασμού προς αυτούς. Προστατεύουμε την υγεία τους με δωρεάν δράσεις, δομές και προγράμματα, βελτιώνουμε τις συνθήκες διαβίωσής τους. Επιδιώκουμε όχι μόνο τη μακροζωία τους, αλλά και την ευζωία τους”.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης” Γιώργος Λαρίσσης επεσήμανε πως η ευζωία των ηλικιωμένων είναι βασικός σκοπός όλων στο Δήμο μας και πως προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και τα ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης παρέχοντας στους ηλικιωμένους δράσεις που αποσκοπούν στην ψυχαγωγία, την διασκέδαση, την ευχάριστη απασχόλησή τους όλες τις ώρες της ημέρας.

Στην εκδήλωση μια νοσηλεύτρια μίλησε στους ηλικιωμένους για τη διατροφή τους, μια φυσικοθεραπεύτρια για τις ασκήσεις που πρέπει να κάνουν καθημερινά ενώ μια μικρή ομάδα της χορωδίας των ΚΑΠΗ, υπό τη διεύθυνση του Πασχάλη Τόνιου, αφιέρωσαν μερικά τραγούδια σε όλη την Τρίτη Ηλικία.

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια