Πολιτιστικά

Όταν ο Πολιτισμός ενώνει τους ανθρώπους...

Άκρως επιτυχημένη η συνεστίαση που διοργανώθηκε από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ. Αναργύρων Ψυρρή, το Πολιτιστικό Σωματείο «ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ» και με την στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ, το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαρτίου 2017, στο ρεμπετάδικο Μεθυστάνες στου Ψυρρή.

Μέλη και φίλοι των συλλόγων που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα από νωρίς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα γευστικά εδέσματα του κέντρου και καλή ζωντανή ρεμπέτικη μουσική με τους καλλιτέχνες Κώστα ΝικολακόπουλοΑλίνα Σαπρανίδου και Στάθη Ιωάννου σε μια σπάνια ατμόσφαιρα.


Άνθρωποι που αγαπούν τον ελληνικό πολιτισμό και τον υπηρετούν χρόνια, αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ικανοποιηθούν και να ψυχαγωγηθούν στο έπακρο.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγ. Αναργύρων Ψυρρή, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ κ. Βάσω Νικολακοπούλου και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου «ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ» κ. Μαρία Χατζηνικολάου.


Αξίζει να σημειωθεί, πως τα έσοδα που προέκυψαν από τη λαχειοφόρο αγορά, θα διατεθούν για την ανακαίνιση του κελιού, όπου έζησε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.

Στη συνεστίαση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Παύλος Ναθαναήλ, η Διεθνής Αντιπρόεδρος Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και Γ.Γ Ελληνικού Τμήματος ΕΕΔ κ. Σάγια Τσαουσίδου, ο ποιητής-δοκιμιογράφος και κριτικός της λογοτεχνίας κ. Δημήτρης Νικορέτζος, ο διδάκτωρ λογοτεχνίας και μέλος του Δ.Σ της Ε.Ε.Ε.Λ. κ. Πότης Κατράκης, ο δημοσιογράφος κ. Τάσος Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Φλωρινιωτών «Ο Φίλιππος» κ. Ελευθερία Παναγιωτίδου, ο ποιητής Ιωάννης Τσώλης και ο ποιητής Σπύρος Ζαχαράτος, ο δοκιμιογράφος Σωκράτης Μελισσαράτος και πολλοί άλλοι φίλοι των γραμμάτων και των τεχνών.

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια