Αθλητικά

Oσους Μασούντ και να του πάρουν...!!!

του Λάμπρου Τσακίρη

Θέλω να αναφερθώ σε αυτές τις αναχωρήσεις Μασούντ, Οικονόμου, Χατζησαφί. Για τους δύο Ιρανούς ήταν αναμενόμενο δεν μπορείς να κρατήσεις δύο τόσο μεγάλα συμβόλαια για να διεκδικείς 4 ή 5 θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα, μακάρι η ομάδα να είχε την οικονομική επιφάνεια και να μπορούσε να τους κρατήσει.

Θυμηθείτε επί Τσακίρη εποχή δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε παίκτες και πουλούσαμε. Αλλά στο προκείμενο, η ΠΑΕ πρέπει να πραγματοποιήσει τον μεγάλο στόχο που έχει από την αρχή που ανέλαβαν τη διοίκηση Δάρας, Ζαμάνης για να γίνει η οικονομική εξυγίανση της ομάδας και μετά τα υπόλοιπα.

Εγώ προσωπικά αυτό θέλω, θέλω ένα Πανιώνιο να είναι οικονομικά εντάξει και μετά να κοιτάξει ότι άλλο θέλει. Τώρα μαζί με την οικονομική εξυγίανση καταφέραμε εδώ και δύο χρόνια να είμαστε σε ψηλές θέσεις στην Ελλάδα και να βγούμε και Ευρώπη, αυτό βλέπω και φέτος να γίνεται.

Τώρα οι παίκτες αυτοί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν στον Πανιώνιο γιατί χρειαζόμαστε και τα έμμεσα αλλά και τα άμεσα χρήματα που θα πάρουμε από αυτούς. Ο Πανιώνιος δεν θα λαβωθεί από τις απώλειες και των τριών αντιθέτως πιστεύω πως θα αναδειχτούν παίκτες που δεν τους είχαμε πάρει σαν φίλαθλοι σοβαρά και θα βγουν στην επιφάνεια και θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Γιατί ο Πανιώνιος δεν θα πεθάνει ποτέ, όσους Μασούντ του πάρουν θα είναι πάντα μπροστά και δυνατά. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Αυτή είναι η αποστολή μας στον Πανιώνιο και σε αυτή πρέπει να επικεντρωνόμαστε αφήστε τα άλλα σε αυτούς που έχουν τις δικές τους αποστολές στην ομάδα και στο τέλος κάθε χρόνου που θα τελειώνει ο καθένας μας θα κριθεί από όλους μας για το αν έκανε καλά την «δουλειά του» στον Πανιώνιο.

Τώρα ακούγονται λόγια από δεξιά και αριστερά ότι ο Πανιώνιος μόνο πουλά και δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή. Αυτό είναι λάθος να λέγεται γιατί, πρώτον η μεταγραφική περίοδος ανοίγει όπως όλοι ξέρουμε την 1/1/2018 και μια έξυπνη ΠΑΕ ποτέ μα ποτέ δεν βγαίνει να διατυμπανίζει τα μεταγραφικά της σχέδια. Πρέπει να δουλεύει και να κινείται πάντα αθόρυβα σε όλα της, στο τέλος να βγάλει με επίσημη ανακοίνωση τις μεταγραφές της και να τις αφομοιώσει στην ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται έτσι ώστε να δουλέψουν και να γίνουν ένα με την ομάδα και τους στόχους της.

Γι’ αυτό φίλοι συμ-Πανιώνιοι ΥΠΟΜΟΝΗ όλα θα γίνουν ο Δάρας και ο Ζαμάνης ξέρουν και πλέον δεν υπάρχει αμφισβήτηση, θέλω να πιστεύω σε καμία κίνηση τους μέχρι τώρα. Τι άλλο θέλουμε πηγαίνουμε προς την οικονομική εξυγίανση όταν άλλοι… πηγαίνουν προς την καταστροφή κοιτούν το 2018 και τρέμουν, κοιτούν το μέλλον και σε ερασιτεχνικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ΠΑΕ και βλέπουν εφιάλτες.

Ο Πανιώνιος κύριοι θα είναι μέσα σε όλους του τους στόχους και το 2018 και πιστέψτε με θα δείτε πράγματα που πάλι μπράβο θα λέτε και θα χειροκροτούμε όλοι μαζί στο γήπεδο την ομάδα που θα δούμε και φέτος.

Γιατί ο Πανιώνιος είναι ΙΔΕΑ και οι ΙΔΕΕΣ δεν αποθνήσκουν ΠΟΤΕ….

 

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Mέλος ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Πηγή www.panionia-idea.gr

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια