Αθλητικά

Οριστικά στο Παλαιό Φάληρο ο Πανιώνιος

Μετά από επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος, έγινε γνωστό πως η ομάδα θα δώσει τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα στο κλειστό γήπεδο "Σοφία Μπεφόν" του Παλαιού Φαλήρου.

Θυμίζουμε πως ο Δήμος Νέας Σμύρνης είχε ανακοινώσει προ πολλού τη συμφωνία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για τη χρησιμοποίηση του κλειστού, όμως η ΚΑΕ εξέταζε και τη λύση του γηπέδου της Ηλιούπολης. Πλέον όμως η απόφαση είναι οριστική, έτσι η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, που ήταν το τελευταίο τμήμα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κλειστό της Αρτάκης μετά από απόφαση να κατεδαφιστεί το συγκεκριμένο γήπεδο για να φτιαχτεί ένα καινούριο στη θέση του, θα έχει ως "σπίτι" της το Παλαιό Φάληρο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι προχωρά τις διαδικασίες για την μεταφορά της έδρας της ομάδας μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο "Σοφία Μπεφόν" του Παλαιού Φαλήρου και στην περιοχή της Μαρίνας Φλοίσβου.

Το μέλος της διοίκησης και διευθυντής της ΚΑΕ, κ. Χρήστος Χριστοδούλου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο της εγκατάστασης του γηπέδου "Σοφία Μπεφόν" κ. Καβάσιλα και τον γενικό διευθυντή του ΕΣΑΚΕ κ. Κονδύλη, εξέτασαν όλους τους χώρους της εγκατάστασης και συμφώνησαν για όλες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε να δοθεί η αδειοδότηση της έδρας από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Στις επόμενες ημέρες, η ΚΑΕ περιμένει την παραλαβή επίσημου παραχωρητηρίου για την χρήση του γηπέδου “Σοφία Μπεφόν” από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και με την ολοκλήρωση των άνωθι απαιτούμενων ενεργειών, έως το τέλος Φεβρουαρίου, την επίσημη έγκριση του ΕΣΑΚΕ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη για την εύρεση άλλης έδρας που θα φιλοξενήσει την ομάδα μπάσκετ, μέχρι την ολοκλήρωση της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου, καθώς και για την υλικοτεχνική υποστήριξη που θα προσφέρει στην διαδικασία μεταφοράς και αδειοδότησης στο νέο γήπεδο.

Ταυτόχρονα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύση Χατζηδάκη που δέχτηκε να παραχωρήσει το νεότευκτο κλειστό γήπεδο για την φιλοξενία της ομάδα μπάσκετ, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τα "κυανέρυθρα" αισθήματα που τον διακατέχουν".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια