Αθλητικά

Ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Έφηβοι του Πανιωνίου στο βόλεϊ

Η ομάδα βόλεϊ Eφήβων του Πανιωνίου Γ.Σ, ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα  ΕΣΠΕΔΑ καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Μολονότι δεν κατάφερε να προκριθεί στο final eight,  η πορεία της θεωρείται πετυχημένη, καθώς, αν και συμμετείχε στο συγκεκριμένο ηλικιακό τουρνουά  για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, απαρτιζόμενη από αρκετά παιδιά μικρότερης ηλικίας, εντούτοις διεκδίκησε  με αξιώσεις την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στον κο Τσάμη και σε όλους όσοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να επιτευχθεί η φετινή πορεία. Το NSTV είναι περήφανο που στήριξε την προσπάθεια του "κυανέρυθρου" τμήματος.

Το τμήμα ευχαρίστησε τους αθλητές και τις οικογένειές τους, όπως επίσης και όλους εκείνους που στήριξαν  τις προσπάθειες του αυτή τη χρονιά και συγκεκριμένα:

Την εταιρεία Activa (Αφοί Παπαπετρόπουλοι), την οικοδομική εταιρεία Ν & Δ Χιωτίνης Ο.Ε, το NSTV, την Πανιώνια Ιδέα, τον κο Νικόλαο Ζαχαρόπουλο (λογιστικό γραφείο), τον κο Παναγιώτη Γιαννακόπουλο και τον κο Ιωάννη Ζουρίδη.

To τμήμα υποστηρίζει σταθερά την Μ.Κ.Ο ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Ν.Σμύρνης για την συμβολή της στην κοινωνία, το άρρωστο παιδί και την οικογένεια.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια