Πολιτιστικά

''Οιστρογόνο 2 Οξυγόνο'' με την συγγραφέα Κατερίνα Κουτουκάκη

γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη

Αυτό το «Οιστρογόνο 2 Οξυγόνο» πήρε μια ωραία λογοτεχνική ανάσα μέσα από την φρέσκια ματιά της νέας και πολλά υποσχόμενης συγγραφέως, Κατερίνα Κουτουκάκη η οποία μόλις εξέδωσε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο: "ΜΟΙΡΝΑ - ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ" στις εκδόσεις Λιβάνη!

Μια ιστορία βγαλμένη από τη ζωή τόσο της ηρωίδας, της Μοίρνας-ένα όνομα που αποτελεί «σύνθεση» της λέξης ‘Μοίρα’ και ‘Νάμα.’

Ένα όνομα που προδιαθέτει τους αναγνώστες για ένα συναρπαστικό ταξιδι με ιστορίες σαν γλυκό κρασί. Αυτές που πότε προκαλούν μέθη, πότε ζαλάδα, πότε αφήνουν γλυκόπικρη γεύση, αλλά σίγουρα η τελική επίγευση ειναι που μετράει! Ελπίδα και αισιοδοξία, αυτά προδίδονται και ταυτόχρονα προδίδουν τη φιλοσοφία της ίδιας της συγγραφέως.

Μας μιλάει για το ταξίδι μέχρι να συναντήσει την ηρωίδα της, τα πάθη, τα λάθη και τα όνειρά της και πάνω απ’όλα την πεποίθηση πως οτιδήποτε και να συμβεί στη ζωή, είναι ένα κάρμα που πρέπει να το ζήσεις για να σε πάει παρακάτω.

Και η αρχή σε ένα εκδοτικό Οίκο όπως ο Λιβάνης φανερώνει ότι η ίδια ξεκινάει μια δυναμική πορεία που κανείς δεν μπορεί να ανακόψει!
Μοιραστήκαμε τις αλήθειες της, το χιούμορ της, τη στάση ζωής της και τα κεφάλαια που χρειάστηκε να ‘γράψει’ στη ζωή της, πριν  πάρει την απόφαση να τα μεταφέρει σε χαρτί!

 

Μια συνέντευξη καρδιάς και ελπίδας με πολύ... Οιστρογόνο και Οξυγόνο! Παρακολουθήστε την στο nstv.gr/nstvlive  και στο παρακάτω βίντεο

 

Share this Post:

Συντάκτης Ελπίδα Μηναδάκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια