Αθλητικά

Οι προπονητές Άρης Καλούδης, Γιώργος Μούστα και Γιώργος Παναγόπουλος αναλαμβάνουν πόστα στην Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου

Τρεις προπονητές που αγωνίστηκαν από μικρά παιδιά στον Πανιώνιο αναλαμβάνουν υπεύθυνοι του προγράμματος της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου. Ο λόγος για τους Άρη Καλούδη (τεχνικός υπεύθυνος των Ακαδημιών), Γιώργο Μούστα (υπεύθυνος μικρών ηλικιών) και Γιώργο Παναγόπουλο (υπεύθυνος προγράμματος).

Η ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., το μεγαλύτερο σχολείο μπάσκετ στην Ελλάδα, που έχει αναδείξει πολλούς αθλητές οι οποίοι έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη ομάδα, έγιναν διεθνείς σε όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και σπουδαία προπονητική καριέρα, είναι και πάλι ΕΔΩ.
Με πίστη στις αρχές και τις αξίες του Συλλόγου όπως επίσης και με την απαραίτητη υποδομή μέσα από τις εγκαταστάσεις αλλά και το άρτια καταρτισμένο δυναμικό, αρχίζει μια σεζόν που βρίσκει τους πάντες σε ετοιμότητα για να προσφέρουν το καλύτερο στους νεαρούς αθλητές.
Το σύνθημα είναι ότι «γινόμαστε πιο δυνατοί όταν μεγαλώνουμε μαζί». Και για το λόγο αυτό, υπεύθυνοι του προγράμματός μας είναι τρεις προπονητές που μεγάλωσαν μέσα στον Σύλλογο καθώς αγωνίστηκαν από μικρή ηλικία με τη φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
Ο ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ αναλαμβάνει Τεχνικός Υπεύθυνος των Ακαδημιών. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΑ θα είναι ο Υπεύθυνος Μικρών Ηλικιών και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ θα είναι ο Υπεύθυνος Προγράμματος.
Με την ίδια υπευθυνότητα και σοβαρότητα που μας χαρακτηρίζει θα είμαστε πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε στους νεαρούς αθλητές όσα χρειάζονται όχι μόνο για να μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ και να βελτιώνονται διαρκώς αλλά κυρίως για να δημιουργήσουμε σωστούς φιλάθλους".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια