Αθλητικά

Οι Πάνθηρες μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στο νοσοκομείο παίδων "Αγία Σοφία"

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου έδειξαν για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και έκαναν μια αξέπαινη πράξη σε αυτές τις γιορτές, αφού επισκέφθηκαν το νοσοκομείο παίδων "Αγία Σοφία" και μοίρασαν δώρα και πολλή χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. 

Η ανακοίνωση των Πανθήρων:

"Μακριά από κάθε μορφής τοξικότητα, είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε λίγο χρόνο από την παραμονή των Χριστουγέννων με μικρά παιδιά που δίνουν το δικό τους, πραγματικό αγώνα στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Μπορεί να πήγαμε σε αυτά για να δώσουμε δώρα, στην πραγματικότητα όμως μας τα έδωσαν εκείνα σε πολλαπλάσιο βαθμό … Η στάση και η πίστη τους για ζωή ήταν ένα μεγάλο μάθημα και δώρο για εμας.

Στις γιορτές πιο πολύ από ποτέ, οι σκέψεις μας βρίσκονται σε αυτούς που με δύναμη στέκονται μέσα σε μια διαβρωμένη κοινωνία.

Χρόνια πολλά σε όσους μάχονται. Σε όσους αγωνίζονται .. στο δρόμο, στα νοσοκομεία, τα ψυχιατρεία, τα ορφανοτροφεία, σε φυλακές, σε όσους παλεύουν και ελπίζουν σ’ ένα καλύτερο και αγνότερο μέλλον!

Η οικογένεια των Πανθήρων, ενωμένη, σας εύχεται υγεία και δύναμη!"

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους Πάνθηρες για την πρωτοβουλία τους. Τέτοιες πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται και να διαδίδονται.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια