Αθλητικά

Οι κάρτες στήριξης της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα

Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει η διάθεση των καρτών στήριξης της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα, η οποία θα συνεχίσει και φέτος τις προσπάθειές της στη Γ' Εθνική. Με την αγορά μιας κάρτας, μάλιστα, ο κάτοχος λαμβάνει και ένα μοναδικό κωδικό για να παρακολουθεί μέσω live streaming από το Milon Tv τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Μια χρονιά που ξεκινά με πάθος και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας, αλλά και με αβεβαιότητα και δυσκολίες λόγω πανδημίας και των άδειων γηπέδων, πρέπει να μας βρει όλους δίπλα στον σύλλογο, σαν να είμαστε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Basket της Γ’ Εθνικής.

Κάθε κάτοχος κάρτας 2020-2021 λαμβάνει έναν μοναδικό κωδικό για να μπορεί να έχει πρόσβαση στις ζωντανές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων της ομάδας, στο MILON TV για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σημειώνεται πως μόνο κάτοχοι των καρτών στήριξης θα έχουν πρόσβαση.

Η αγορά μια κάρτας στήριξης €20 εκτός από την ηθική ενίσχυση της προσπάθειας που κάνουμε για να επαναφέρουμε τον Μίλωνα εκεί που του αρμόζει αποτελεί και σημαντική οικονομική ώθηση. Όσοι είστε κάτοχοι καρτών διαρκείας από την προηγούμενη σεζόν μπορείτε να ανανεώσετε άμεσα την κάρτα σας για να μη χάσετε παιχνίδι!

Αγόρασε την κάρτα σου, από τη γραμματεία του συλλόγου καθημερινά. Για πληροφορίες: 2109353700 ή Inbox messenger".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια