Αθλητικά

Οι ευχές της ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου

Τις δικές τους ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά έστειλαν οι άνθρωποι της ακαδημίας μπάσκετ του Ιστορικού, με ένα πολύ όμορφο μήνυμα στη σελίδα της ομάδας στο facebook. Αναλυτικά:

"Το 2020 πλησιάζει προς το τέλος του. Μια χρονιά που σίγουρα θέλουμε να ξεχάσουμε το συντομότερο όλοι μας και που δε μας έδωσε δυστυχώς τη δυνατότητα να ζήσουμε αθλητικά νέες εικόνες και μοναδικές στιγμές μέσα από τον Συλλογό μας .

Παρόλα αυτά όμως, ήταν μια χρονιά που εκτιμήσαμε απλά πράγματα της ζωής, την ανάγκη μας για επικοινωνία και την ευθύνη μας για την προστασία των συνανθρώπων μας.

Στο φετινό γιορτινό τραπέζι πολλές καρέκλες θα είναι άδειες, τα περισσότερα σπίτια δε θα γεμίσουν με φωνές και οικογενειακές αγκαλιές, άλλα σίγουρα θα πλημμυρίσουν από απόλυτη αγάπη και ικανοποίηση που είμαστε και είστε όλοι υγιείς.

Μην ξεχνάτε, την αγάπη αυτή που κρύβεται μέσα στην καρδιά σας να την μοιράζεστε με όλους, αυτό είναι το σημαντικό νόημα των Χριστουγέννων και των γιορτών, κάτι που τα τελευταία χρόνια είχαμε λησμονήσει.

Πολλές Ευχές από όλους εμάς, την ομάδα των Ακαδημιών Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ, σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ο Θεός να χαρίζει σε όλους δύναμη και υπομονή!

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια