Αθλητικά

Οι εκπρόσωποι του Πανιωνίου στους διεθνείς αγώνες

Η δράση στα πρωταθλήματα διακόπτεται αυτήν την περίοδο λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και ο Πανιώνιος έχει κι αυτός τους δικούς του ποδοσφαιριστές ανάμεσα στις κλήσεις των διεθνών που θα ενισχύσουν τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Αναλυτικά:

Οι Γιάγια Μπανανά και Ολιβιέ Μπουμάλ βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής Καμερούν για να βοηθήσουν τα "αδάμαστα λιοντάρια" στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στις Κομόρες (23/3) για την τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Αιγύπτου. Μάλιστα ο Μπουμάλ δεν ήταν στα αρχικά πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή και άλλοτε σπουδαίου Ολλανδού άσου, Κλάρενς Ζέεντορφ, όμως κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Στεφάν Μπακοέν.

Ο Γιάννης Οικονομίδης κλήθηκε από τον Αντώνη Νικοπολίδη στην εθνική Ελπίδων για τα δύο φιλικά με Σλοβακία εκτός (22/3) και Μαυροβούνιο εντός (26/3), στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021.

Τέλος, ο Φιλίπ Μανόιλοβιτς βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Ελπίδων της Σερβίας για το φιλικό κόντρα στην Πολωνία (26/3).

Να σημειώσουμε πως στα πλάνα της εθνικής Σλοβενίας βρισκόταν και ο Μάτιτς Κότνικ, όμως δε θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του λόγω τραυματισμού. 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια