Αθλητικά

Ο Πανιώνιος πήρε το τοπικό derby με το Μίλωνα 3-2 στο βόλλει Ανδρών στο ΄Κροίσος Πέρσης'

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
 
Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μίλωνα η ομάδα βόλλεϋ αντρών του Μίλωνα αντιμετώπισε τον Πανιώνιο για τη Α2 Εθνική.
Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε στον αντίπαλό της κερδίζοντας το παιχνίδι με 3-2 σετ που διαμορφώθηκαν ως εξής: 18-25, 23-25, 25-15, 26-24 και 12-15.
Όπως δήλωσε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr ο προπονητής του Πανιωνίου Αργύρης Ψάρας, περίμενε να κάνουν μια καλή νίκη, ενώ ήταν αναμενόμενο ο Μίλωνας να μην εγκαταλείψει το παιχνίδι, όπως και έκανε. Πρόσθεσε πως η χρονιά, κατά την άποψή του είναι απόλυτα επιτυχημένη, ενώ απομένουν ακόμα δύο αγώνες.
Ο Μάριος Βλαβιανός, παίκτης του Πανιωνίου, θεώρησε μεγάλη επιτυχία το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως «κάποια λάθη τους στέρησαν την καθαρή νίκη».
Από πλευράς Μίλωνα, ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, παίκτης του Μίλωνα, σχολίασε πως λάθη σε κρίσιμα σημεία αλλά και ένα σχετικά κακό παιχνίδι από πλευράς Μίλωνα ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στη νίκη του Πανιωνίου.
Τέλος, ο Χρήστος Ντόζης, προπονητής της ομάδας του Μίλωνα, σχολίασε τα πολλά λάθη της ομάδας του, τονίζοντας παράλληλα την καλή εμφάνιση του αντιπάλου, ενώ θεώρησε δίκαιη την επικράτηση των φιλοξενούμενων

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια