Αθλητικά

Ο Πανιώνιος έσωσε στο τέλος το βαθμό στα Χανιά αλλά μένει κι άλλο πίσω

Με γκολ του Μπούση στο 88ο λεπτό, ο Πανιώνιος έφυγε με ισοπαλία 1-1 από τα Χανιά κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για την 11η αγωνιστική της Super League 2, ένα αποτέλεσμα όμως που κάθε άλλο παρά ικανοποιημένο τον αφήνει.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις, με τον Ιστορικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μη μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Το πρώτο μέρος σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Φελίσιο, ο οποίος έπεσε άσχημα στο χορτάρι χτυπώντας στον αυχένα και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσκοκομείο, με την ευχή όλων να αναρρώσει γρήγορα.

Στο 54ο λεπτό τα Χανιά προηγήθηκαν μετά από ενέργεια του Κυριακίδη, ο οποίος έκανε κάτι μεταξύ σουτ και σέντρας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 60' ο Πότσι άφησε τον Ιστορικό με δέκα παίκτες καθώς δέχθηκε κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κωστανάσιο που έφευγε μόνος με τον Γιαννακόπουλο, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα έμειναν και τα Χανιά με δέκα λόγω δεύτερης κίτρινης του Γκοράνοφ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 82' με τον Τσέλιο την ώρα που ο Πανιώνιος προσπαθούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήρθε τελικά στο 88' με πλασέ του Μπούση μετά από όμορφο τακουνάκι του Νοικοκυράκη. Η ομάδα του Νικοπολίδη θα μπορούσε στις καθυστερήσεις να φύγει με τη νίκη, όμως Γροντής και Νοικοκυράκης δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν και έτσι οι "κυανέρυθροι" έμειναν για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, μετά την ήττα στην Κηφισιά και τις ισοπαλίες με Καλαμάτα και Αστέρα Τρίπολης Β'. 

Πλέον, ο Ιστορικός έχει 20 βαθμούς και μετά και τη νέα νίκη της Κηφισιάς είναι στο -7 από την κορυφή, ενώ η δεύτερη Καλαμάτα (22 βαθμοί) παίζει αύριο (2/12) στην έδρα του Παναργειακού.

ΧΑΝΙΑ (Σ. Οφρυδόπουλος): Καλογεράκης, Γκοράνοφ, Μπάτζιος, Στεπίνσκι, Μπορταγκαράι, Μουνάφο, Κυριακίδης, Κωστανάσιος, Λεμονής, Μανουσάκης, Πίνακάς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Χρούστινετς, Αυλωνίτης, Πότσι, Μπούσης (89' Διονέλλης), Βενάρδος (45' Γροντής), Στούπης (69' Τσερίσεφ), Τσόρνομαζ, Νοικοκυράκης, Σεμπά (69' Αλεξανδράκης), Φελίσιο (26 λ.τρ. Γεμιστός)

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια