Αθλητικά

Ο Πανιώνιος είναι ξανά ο σύλλογος με τους περισσότερους ενεργούς αθλητές στην Ελλάδα

Όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά, ο Πανιώνιος παραμένει το αθλητικό σωματείο με το μεγαλύτερο αριθμό ενεργών αθλητών και αθλητριών στην Ελλάδα σύμφωνα με επικαιροποιημένα στοιχεία της ΓΓΑ. Ο Ιστορικός έχει στις τάξεις του 3.248 αθλητές και αθλήτριες, έχοντας μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Πανελλήνιο και τις υπόλοιπες ομάδες.

Η ενημέρωση του συλλόγου:

"Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης ανακοινώνει ότι για άλλη μία χρονιά έχει αναδειχθεί ως το αθλητικό σωματείο με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργών αθλητών και αθλητριών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα επίσημα, επικαιροποιημένα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στους κόλπους του Συλλόγου μας ασκούνται 3.248 αθλητές κάθε ηλικίας, οι οποίοι μετέχουν στις δραστηριότητες ενός ζωντανού οργανισμού που αναπτύσσεται συνεχώς, υπηρετώντας τις έννοιες του αθλητικού πνεύματος και της συλλογικής προσπάθειας.

Η επιτυχία αυτή έρχεται ως απόρροια της αδιάκοπης δουλειάς των ανθρώπων που εργάζονται στον Πανιώνιο, της προσήλωσης στις αξίες μας και της έμφασης στην ανάπτυξη των νέων αθλητών και αθλητριών.

Δηλώνει, όμως, και την αταλάντευτη εμπιστοσύνη της ευρύτερης κοινωνίας των νοτίων προαστίων και της υπόλοιπης Αττικής, που μας δίνει τη δύναμη και την ενέργεια προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στο μέλλον".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια