Κοινωνία

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ALMA '' ακόμη μια χρονιά δίπλα στην κοινωνία

                                                                                            Π.Φάληρο, 1η Oκτωβρίου 2018

                                                                                                                  

 

  Αγαπητoί κύριοι ,

        Ο  Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ALMA είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, με αριθμό απόφασης 4533/1996,εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Υ.Υ.Κ.Α. και πιστοποιημένος ως φορέας παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας, ενώ είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Ελλάδος.

        Σε συνέχεια της επιτυχούς τριήμερης εκδήλωσης ευαισθητοποίησης των σχολείων και της κοινότητας, με τίτλο "Ταιριάζουμε στην Αίγινα"  που οργάνωσε ο φορέας μας σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Σκλήρυνσης κατά πλάκας» και  το Δήμο Αίγινας και είχε σαν στόχο την ενημέρωση για τα άτομα με αναπηρία αλλά και την συνεργασία ΟΛΩΝ των φορέων και παρακινούμενοι από τη συμμετοχή των νέων και τον ενθουσιασμό τους, προχωρούμε στην διοργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος, για τρίτη χρονιά στο Π.Φάληρο. Η φετινή εκδήλωση αποτελεί την συνέχεια του ταξιδιού του «Ταιριάζουμε…» αφού θα πραγματοποιείται  κάθε χρόνο  σε άλλη πόλη δημιουργώντας μια αλυσίδα από πόλεις που εμπνέονται από την ελευθερία της διαφορετικότητας .

       Έτσι για έκτη συνεχή χρονιά, η εκδήλωση για το 2018 συνδιοργανώνεται από το Δήμο Π.Φαλήρου. Συμμετέχουν  τα σχολεία, οι τοπικοί φορείς και εθελοντές του Δήμου Π.Φαλήρου!!!!  Σε λίγες μέρες ταξιδεύουμε στην πόλη της Λάρισας…..και το ταξίδι συνεχίζεται!!!

         Για άλλη μια φορά θα ζητήσουμε την στήριξή σας σε αυτή τη διοργάνωση «Ταιριάζουμε στο Φάληρο » η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου στον εξωτερικό χώρο του Φλοίσβου στο Π.Φάληρο και θα συμμετέχουν τοπικοί φορείς και σύλλογοι, η σχολική κοινότητα του Δήμου  και πλήθος εθελοντών .

          Με την παρούσα επιστολή ζητούμε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή που δε γνωρίζει σύνορα να μας στηρίξετε ως χορηγός επικοινωνίας αναρτώντας το Δελτίο Τύπου και banner στην ιστοσελίδα σας και στα social media.

Με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας αναμένουμε την απάντησή

σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΛΜΑ,

Κατερίνα Γιαννακοπούλου

                  Δείτε το πρόγραμμα

                                                                          

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια