Αθλητικά

Ο Μάριος Γκιούρδας Γενικός Αρχηγός Ανδρικού Βόλεϊ του Μίλωνα

Ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που έβγαλε η ελληνική πετοσφαίριση, ο Μάριος Γκιούρδας, ανήκει πλέον στην οικογένεια του Μίλωνα. Ο πρώην ακραίος του Ηρακλή, του Ολυμπιακού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μεταξύ άλλων, ο οποίος φόρεσε ως παίκτης και τη φανέλα του Μίλωνα, αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, η οποία φέτος κέρδισε την άνοδό της στην Α2 και συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερες φιλοδοξίες. 

Στη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του, ο Γκιούρδας κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα 1 Σούπερ Καπ και 1 Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, καθώς και 1 πρωτάθλημα, 2 κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ με τον Ηρακλή. Με την εθνική ομάδα μέτρησε πάνω από 300 συμμετοχές. Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα, η οποία του χρόνου θα πορευθεί και με νέο προπονητή τον Αντώνη Παπαδόπουλο, ελπίζουν να προσφέρει πολλά με την εμπειρία του και να γίνει μέρος νέων επιτυχιών για τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Η ανακοίνωση του Μίλωνα:

"Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού Βόλεϊ, ο Μάριος Γκιούρδας,  θα βρίσκεται στο πλευρό του Παντελή Ταρνατόρου αναλαμβάνοντας χρέη Γενικού Αρχηγού Ανδρικού Βόλεϊ του Συλλόγου μας.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η παρουσία του Μάριου και είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα της εργασίας του θα μας δικαιώσουν απόλυτα.

Καλή επιτυχία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ»

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Σακελλαρίδης"

 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια