Εκλογικά

Ο Κώστας Καραμανλής στην Νέα Σμύρνη μίλησε στους Νεοδημοκράτες της πόλης

Γράφει η Ιωάννα Ντάνη

Στην κατάμεστη, από στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Σμύρνης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου,  η ομιλία του Βουλευτή Σερρών του κόμματος Κώστα Καραμανλή, ο οποίος τίμησε την τοπική της περιοχής με την παρουσία του.

Ο κύριος Καραμανλής μεταξύ άλλων τόνισε πως το κόμμα βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο της ανασυγκρότησης μέσα από τον ορθό λόγο και την καθοριστική στήριξη των μελών και των φίλων της καθώς πλέον επιβάλλεται να μπει σε εκλογική ετοιμότητα. Επίσης ο κύριος Καραμανλής τόνισε πως είναι επιβεβλημένη η στήριξη όλων στην αναδιοργάνωση της στάσης και της πορείας του κόμματος υπό τον νέο πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Την ετοιμότητα του κόμματος τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα του NSTV.GR και ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ν.δ στην Νέα Σμύρνη, Γρηγόρης Μαρινάκης. Ο κύριος Μαρινάκης δήλωσε επίσης πως η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη αυτή στην πατρίδα μας που μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο.

Επίσης ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης, Μιχάλης Μιχαλακόπουλος ζήτησε την στήριξη του κόμματος  στην ΟΝΝΕΔ γιατί όπως τόνισε οι νέοι της παράταξης πάντα στήριζαν και πάντα θα στηρίζουν το κόμμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γνωστά και σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτές όπως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, η Άννα Καραμανλή, ο Βαγγέλης Αντώναρος , ο  Λευτέρης Αυγενάκης, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου καθώς και ο Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο NSTV.GR  ευχαρίστησε τα μέλη της τοπικής για την διοργάνωση της ομιλίας του κυρίου Καραμανλή, ενώ τόνισε και την βεβαιότητα του ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας .

Οι συνεντεύξεις και η εκδήλωση καταγράφηκε από το NSTV.GR και μπορείτε να παρακολουθήσετε  το πλήρες ρεπορτάζ στο λινκ  https://www.youtube.com/watch?v=JJh1c6PXNTk&feature=share

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια