Αθλητικά

Ο Γιώργος Μελέτης νέος τεχνικός του Πανιωνίου στο μπάσκετ

Ο Πανιώνιος είχε εδώ και μέρες συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Βλάχο ώστε εκείνος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην προσπάθεια που θα κάνει στη Β' Εθνική, με την προϋπόθεση πως μέσα στα στενά χρονικά όρια που έμεναν θα είχε εξασφαλιστεί η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με δεδομένες οικονομικές συμφωνίες παικτών. Στο διάστημα των 12 ημερών που μεσολάβησε όμως, δεν κατέστη δυνατή η οικονομική ανταπόκριση στο σχέδιο προϋπολογισμού που είχε σχεδιαστεί, καθώς ο Πανιώνιος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βρεθεί εκτεθειμένος σε συμφωνίες για την αποπληρωμή των οποίων, δεν θα είχε εξασφαλίσει τα έσοδα της ομάδας μπάσκετ. Έτσι, ο Βαγγέλης Βλάχος αποδεσμεύτηκε από την προφορική συμφωνία.

Αυτός που θα αναλάβει να κοουτσάρει την πρώτη ομάδα λοιπόν είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Εφήβων, Γιώργος Μελέτης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο. Παράλληλα, οι "κυανέρυθροι" έκαναν γνωστό πως φέτος η ομάδα θα στηριχθεί σε παίκτες του εφηβικού τμήματος, μαζί με κάποιους έμπειρους καλαθοσφαιριστές, προκειμένου ο Ιστορικός να σταθεί αξιοπρεπώς στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

 

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ανακοινώνει την ανάθεση τεχνικής ευθύνης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2020-2021, στον προπονητή της ομάδας Εφήβων, Γιώργο Μελέτη. 

Στόχος της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. είναι η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με μεταγραφές παικτών, οι οποίοι θα πλαισιωθούν με παίκτες της ομάδας Εφήβων και θα τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνισθούν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. 

Η δημιουργία στερεών αγωνιστικών βάσεων για το απώτερο μέλλον της ανδρικής ομάδας, θα είναι ο κύριος σκοπός της προσεχούς περιόδου, ώστε να υπάρξει ασφαλής μετάβαση στην επόμενη ημέρα του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. 

Συνεργάτες του Γιώργου Μελέτη στην ανδρική ομάδα, θα είναι ο Γιώργος Παπαχρήστος και ο Γιάννης Ψαθάς".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια