Κοινωνία

Ο δήμαρχος Αλίμου γκρεμίζει με το κομπρεσέρ παράνομο κτίσμα επιχείρησης στην παραλία

Ο δήμαρχος του Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ξήλωσε με κομπρεσέρ παράνομη εγκατάσταση επιχείρησης στην παραλία. Πρόκειται για μία ιδιοκτησία, όπου ένα γνωστό all day bar, έχει καταπατήσει χώρο του δήμου και με τραπεζοκαθίσματα και με χώρο πάρκινγκ, σύμφωνα με καταγγελία του δημάρχου.

«Πραγματικά, ζούμε το θέατρο που παραλόγου. Δεν νοείται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα το 2023 να υπάρχουν καταπατημένες κοινόχρηστες εκτάσεις πρασίνου και να προσπαθούν κάποιοι αυθαίρετα να τις μετατρέψουν σε δικό τους χώρο.

Δεν νοείται, βεβαίως, να κάνουμε νόμιμες εργασίες ως δήμος για να αποκαταστήσουμε την μορφή κοινόχρηστων χώρων και ο επιχειρηματίας με ένα τρόπο πολύ καταχρηστικό και κακόπιστο να φωνάζει την Αστυνομία και να κάνει μηνύσεις, ώστε να εμποδίσει τις νόμιμες διεργασίες», κατήγγειλε ο κ. Κονδύλης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο δήμαρχος τόνισε ότι έχει τις νόμιμες πολεοδομικές άδειες και βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του επιχειρηματία σε κοινόχρηστο χώρο.

Και πρόσθεσε: «Έρχεται κάθε μέρα η αστυνομία, δεν σταματάει τις ενέργειες γιατί είναι νόμιμες, επειδή όμως επιθυμεί ο επιχειρηματίας να υποβάλει μηνύσεις, παίρνει κάθε μέρα στο αστυνομικό τμήμα τους εργάτες του δήμου Αλίμου, δεν τους κρατάει αυτόφωρο, αλλά μέχρι να γίνουν οι ανταλλαγές μηνύσεων κι όλες οι διατυπώσεις περνάει η εργάσιμη μέρα».

«Με την τακτική του αυτή ο επιχειρηματίας έχει εργαλειοποιήσει πλήρως την αστυνομία και τελικά η αστυνομία αντί να προστατεύσει εμάς, έχει καταλήξει να εξυπηρετεί τις στοχεύσεις του επιχειρηματία», υπογράμμισε ο δήμαρχος Αλίμου.

Μάλιστα, χθες σε ένα ίδιο συμβάν οι εργάτες τράπηκαν σε φυγή από την αστυνομία κι έτσι οι εργασίες ξηλώματος συνεχίστηκαν από αιρετούς υπαλλήλους του δήμου, αλλά και από άλλους υπάλληλους του δήμου.

«Δεν θα περάσει αυτή η καταχρηστική συμπεριφορά της επιχείρησης που εργαλειοποιεί την αστυνομία, συνεχίσουμε οι αιρετοί και κάποιοι άλλοι υπάλληλοι τις εργασίες», είπε αγανακτισμένος ο δήμαρχος

ieidiseis.gr

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια