Πολιτιστικά

''Ο άνθρωπος που μιλούσε με τα σύννεφα''. Νέο βιβλίο από τον δημοσιογράφο Παύλο Ανδριά

Τίτλος: Ο άνθρωπος που μιλούσε με τα σύννεφα

Συγγραφέας: Παύλος Ανδριάς

Εκδόσεις: ΙΑΜΒΟΣ 

ISBN: 978-618-5119-73-7 

Σελίδες: 256

Τιμή: 14,00

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα 

Ο Παύλος Ανδριάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πλάτανο της Αρχαίας Ολυμπίας και κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του, στο Ηράκλειο Αττικής.Σπούδασε δομή - τεχνική σεναρίου και δημοσιογραφία.

Αυτό είναι το ένατο βιβλίο του, καθώς έχουν προηγηθεί το «Όταν το τρένο φεύγει…» (εκδ. Βιβλιοεκδοτική 1998), το ευθυμογράφημα «Άντε και… σας πίστεψα» (εκδ. Ίαμβος 2008), το ανατρεπτικό μυθιστόρημα «Επίδομα Απιστίας» (εκδ. Ίαμβος 2009), τα μυθιστορήματα: «Στη Δίνη των Ένοχων Χρησμών» (εκδ. Ίαμβος 2011), «Τα μανταλωμένα παραθύρια» (εκδ. Ίαμβος 2013), «Οι ξυπόλητοι κομπάρσοι» (εκδ. Ίαμβος 2014), «Άννα» (εκδ. Ίαμβος 2015), «Κραυγές στην παγωμένη λίμνη» (εκδ. Ίαμβος 2017).

Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, είναι επικεφαλής στο http://aylogyrosnews.blogspot.gr, αρθρογραφεί ως σχολιαστής & ευθυμογράφος στο https://www.ilialive.gr/, διατηρεί την προσωπική του σελίδαhttps://pavlosandrias.gr/ και έχει πρωινή καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM».

Από τις αρχές του 2010, είναι τακτικό μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ε.Ε.Λ) και από τα μέσα του 2014 τακτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ).

Από το 2016 είναι μέλος του Ομίλου για την UNESCO tlee 

Στοιχεία επικοινωνίας με το συγγραφέα:

pand95@hotmail.gr 

T. 6944835537

INFO

Ο άνθρωπος που μιλούσε με τα σύννεφα

Όλα ήταν καλά κρυμμένα πίσω από τα σύννεφα της «ψυχής» και κανείς δεν ήθελε να δει τι ήταν πίσω από αυτά… Δυο διαφορετικοί άνθρωποι, αιχμάλωτοι των καταστάσεων και θύματα της κάθε επιθυμίας του δυνατού «βιαστή – εκβιαστή», έσπασαν τα δεσμά τους. Ο Αλέξανδρος, τόλμησε και έκανε την υπέρβαση, όσο κι αν η μοίρα τον πήγαινε από τη μια δοκιμασία στην άλλη!

Η Μαίρη, στη σκιά του ονόματος των γονιών της που βίωσε τον απόλυτο εξευτελισμό, κατάφερε και απέδρασε, πολεμώντας τους φόβους της. Κρυμμένοι έρωτες, απιστίες, ένοχες συμμαχίες, μάχες δίχως οίκτο, όρκοι υποταγής και ανεκπλήρωτα όνειρα ήρθαν στην επιφάνεια, με αφετηρία την περιπέτεια της υγείας ενός ανθρώπου και τερματισμό την ελπίδα και τη δύναμη της αγάπης για ζωή.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του συγγραφέα στην Εφημερίδα Αμαρυσία 

https://amarysia.gr/irakleio/%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B8?fbclid=IwAR0W6iZNUyRbUHUDL9h3xv7kxd2PmWidNyO_OgoBVb1NSMqmF_jn6tWfvdY

''  Τι πραγματεύεστε στο καινούριο σας βιβλίο;

Αυτό το βιβλίο έχει να κάνει με τις σχέσεις των ανθρώπων, με τη δύναμη της ψυχής, αλλά και με τα όσα μπορούν να σου συμβούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι τα παιχνίδια της μοίρας, η κακοποίηση των «σχέσεων», οι κρυφοί έρωτες, οι όρκοι αγάπης, αλλά και όλα εκείνα που κρατάμε κρυμμένα στην ψυχή μας, για να μην πληγώσουμε αυτούς που αγαπάμε, αλλά που στην ουσία γυρίζουν επάνω μας με τον χειρότερο τρόπο, τις περισσότερες φορές. Μην ξεχνάμε πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο…

Ο κεντρικός σας ήρωας είναι κι αυτός ραδιοφωνικός παραγωγός, όπως εσείς. Το ραδιόφωνο σήμερα έχει αλλάξει αρκετά. Τελικά, στις μέρες μας ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος πίσω από το μικρόφωνο;

Ο Αλέξανδρος, ο άνθρωπος που κάθεται πίσω από το μικρόφωνο έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να μιλάει στις καρδιές των ανθρώπων, γιατί είναι αληθινός. Αγαπάει τους ακροατές του και αυτό του επιτρέπει να «μπαίνει» στις ζωές τους, αφού οι ίδιοι του το επιτρέπουν. Σήμερα είναι λίγο δύσκολο να συμβεί αυτό, καθώς οι σχέσεις παραγωγού και ακροατή έχουν αλλάξει και πιστέψτε με, δεν φταίει κανένας από τους δύο. Απόδειξη, το όταν κάνεις καθαρή εκπομπή για τους ακροατές, δίχως στοχευμένη διαφήμιση ή παραπλανητική πληροφόρηση, το ακροατήριό σου μένει πιστό και συνέχεια αυξάνεται. ''

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια