Αθλητικά

Νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου ο Ανδρέας Ζιάκας

Στο πρόσωπο του Ανδρέα Ζιάκα βρήκε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου τον διάδοχο του Γιώργου Χατζηδάκη στην τεχνική ηγεσία. Ο Ιστορικός ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος είχε βρεθεί και στο παρελθόν στην ομάδα (2007-2009), ενώ έχει εργαστεί και στην ΚΑΕ. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και το τμήμα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Ανδρέα Ζιάκα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 για το Εθνικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Α2 κατηγορίας Γυναικών .
Ο Ανδρέας Ζιάκας ξεκίνησε την καριέρα του στην πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών του Α.Ο. Σπόρτινγκ σαν βοηθός προπονητή από το 1994 – 1996 . Υπήρξε Α΄ προπονητής στην γυναικεία ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, έχει εργαστεί στην ΚΑΕ του Πανελληνίου και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, υπήρξε συνεργάτης του Τάκη Κορωναίου και του Γιώργου Τσεμπέρη στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ από το 2007 – 2009, εργάστηκε στα εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ , οδήγησε την ομάδα αγοριών I.C.G. (International Children’s Games- Athens) στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Παγκόσμιους Μαθητικούς Αγώνες τον Ιούνιο του 2009 , έχει δουλέψει στις υποδομές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., του Μίλωνα και του Περιστερίου, στην Ν.Ε. Μεγαρίδος, ενώ πέρσι ήταν βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας .

ΣΠΟΥΔΕΣ:
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Τμήμα Επιστήμης Φυσικής
Αγωγής και Αθλητισμού
• Πτυχίο στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
• Δίπλωμα στην Ειδικότητα της Καλαθοσφαίρισης".

Παράλληλα, ο Πανιώνιος ευχαρίστησε τόσο τον πρώην πλέον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Γιώργο Χατζηδάκη, όσο και την προπονήτρια των υποδομών, Ιωάννα Κουτρόγιαννου, για την προσφορά τους στο σύλλογο:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ευχαριστεί τόσο τον προπονητή της περσινής Γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης Γιώργο Χατζηδάκη, όσο και την προπονήτρια των υποδομών Γυναικών Ιωάννα Κουτρόγιαννου για την πολύτιμη συνεισφορά τους στον Σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια