Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης και 14χρονης

Δύο κορίτσια, ηλικίας 13 και 14 ετών, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Νέας Σμύρνης και το “Χαμόγελο του Παιδιού” προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.

Την εξαφάνιση δύο κοριτσιών, της 13χρονης Ελευθερίας Σ. και της 14χρονης Αικατερίνης Π., από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη “Αγία Βαρβάρα” στη Νέα Σμύρνη, την Τετάρτη (04/10), ανακοίνωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ο οργανισμός προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

“Στις 04/10/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη “Αγία Βαρβάρα”, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, Αττικής, η Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 14 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε σήμερα, 04/10/2023, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Ελευθερία Σ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο σορτς και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017″, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση”.

πηγή www.news247.gr

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια