Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: ο αντιδημ Συρίγος βλέπει κολομπίνες

σε μία κατάπτυστη ρατιστική και ομοφοβική ανάρτηση προέβηκε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Νέας Σμύρνης σε μια προσπάθεια να γελοιοποιήσει τον σεξουαλικό προσανατολισμό συνανθρώπων μας. Η πόλη Ανάποδα το επεσήμανε στην δημόσια δήλωση της που ακολουθεί

Ο Πολύδωρος Συρίγοςε εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Αθλητισμού -Νεολαίας καθώς και Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης. Είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Γεωργική Οικονομία. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, μελετητής σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης επιχειρήσεων. Είναι πρόεδρος του τοπικού συλλόγου ο ΦΑΡΟΣ Νέας Σμύρνης ενώ έχει διατελέσει για πολλά έτη μέλος του Δ.Σ και Γενικός Αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ και της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

ίσως θα ήταν σκόπιμο εκεί στον δήμο Νέα Σμύρνης να αρχίσουν σοβαρά να σκέπτονται την ανάθεση των κοινωνικών δικτύων σε έμπειρους διαχειριστές μηπως και προλάβουν να μειω΄σουν την κοινωνική κατακραυγή . Από ό,τι φαίνεται αυτους που έχουν ή δεν έχουν είναι ελαφρώς amateur

η ανάρτηση της Πολής Ανάποδα

Είστε σίγουρα αντιδήμαρχος παιδείας....;

Θα σας ειδοποιήσωμεν.....

«Κολομπίνες» αποκάλεσε ο αντιδήμαρχος παιδείας Πολύδωρος Συρίγος τους άντρες που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με άλλους άντρες! Ο κ. Αντιδημαρχος πρωτοστατει με το δημόσιο λογο του στην αναπαραγωγή του κοινωνικού ρατσισμού που δέχονται οι άνθρωποι με διαφορετικό σεξουαλικο προσανατολισμό!

Για την ακρίβεια, σε ανάρτηση άρθρου στα social media με τίτλο "Άνδρες που κάνουν Σεξ με Άνδρες αλλά δεν είναι Γκέι" μας "διαφωτισε" με σχόλιο του κάτω από τη δημοσίευση ότι τους άντρες που συνευρίσκονται σεξουαλικα με αλλους αντρες τους αποκαλούν «κολομπίνες»!

Πρόκειται για ακραίο ομοφοβικό σχόλιο και είναι ανεπίτρεπτο να εκφέρεται από άνθρωπο που είναι αντιδήμαρχος παιδείας!!! Η παιδεία και η καλλιέργεια κ. Αντιδήμαρχε δεν σχετίζονται με την αναπαράγωγη σεξιστικου και εν πολλοίς ρατσιστικού λόγου που συντελεί στον κοινωνικό κανιβαλισμό και αποκλεισμό!

Η γλώσσα αποκαλύπτει τη σκέψη και αντανακλά την εκάστοτε κοινωνική πραγματικότητα! Και επειδή ζούμε σε μια κοινωνική πραγματικότητα με τη δίκη των δολοφόνων του ζακ να είναι εν εξελίξει, την υπόθεση του ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη μολις να ανοίγει,την πρώτη δίκη προπονητή για βιασμο ανήλικης αθλήτριας να έχει ξεκινήσει και πολλά ακομη περιστατικά έμφυλης βίας και γυναικοκτονιών, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή καμια μορφή λεκτικής ή σωματικής βίας!

Από εμάς, στο μάθημα πολιτικής παιδείας παίρνετε 0!

Μαζέψτε επιτέλους τον γλοιώδη,αντικοινωνικό και ρατσιστικό σας λόγο!

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια