Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Διεκόπη η λειτουργία του ξενοδοχείου με το (επί ημέρες) αιωρούμενο μπαλκόνι

Σύμφωνα με το υπουργείο Τουρισμού, «αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ξενοδοχείου επί της Λ. Συγγρού, καθώς «προέκυψε άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον» 

To μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου στο κτίριο ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη, που ξεκόλλησε και  αιωρείται από το βράδυ της Παρασκευής πάνω από τα κεφάλια των περαστικών,  καλύφθηκε τη Δευτέρα με μουσαμάδες, χαλώντας έτσι και το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, αφού δεν ήταν λίγοι όσοι έσπευσαν να το απαθανατίσουν.

Από κάτω η Αστυνομία τοποθέτησε τις γνωστές ριγέ κορδέλες, ώστε να μην περνά κόσμος από κάτω. Με ανακοίνωσή του εν τω μεταξύ, το υπουργείο Τουρισμού γνωστοποίησε την αναστολή λειτουργίας του ξενοδοχείου με το αιωρούμενο μπαλκόνι.

Οπως αναφέρεται, «αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ξενοδοχείου επί της Λ. Συγγρού στη Ν. Σμύρνη, όπου τσιμεντένιο μπαλκόνι έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπίας Αναστασοπούλου και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (ΠΥΤ) Αττικής- και σε διαρκή επικοινωνία με τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια». Και αυτό διότι, «προέκυψε άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία». «Εν συνεχεία, η αρμόδια τουριστική αστυνομία ανέλαβε την άμεση εφαρμογή της εν λόγω απόφασης και προέβη στην εκκένωση του ξενοδοχείου» και «τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, το αρμόδιο κλιμάκιο της ΠΥΤ Αττικής του υπουργείου Τουρισμού διενεργεί περαιτέρω ελέγχους για το αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Protagon.gr

Πηγή από: https://www.protagon.gr/epikairotita/nea-smyrni-diekopi-i-leitourgia-tou-ksenodoxeiou-me-to-epi-imeres-aiwroumeno-balkoni-44342655179

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια