Δημοτικά

Ναι στην Έφεση από την Οικον.Επιτροπή κατά Εστίας. Έσπασε τη γραμμή Τζουλάκη η Καραγιάννη (ΝΔ)

"Σπάσιμο" της γραμμής Τζουλάκη από τη Ντορίνα Καραγιάννη, δημοτική σύμβουλο της παράταξης Τζουλάκη-Λαρίσση, προερχόμενη από την πλευρά Λαρίσση, είχαμε στην τελευταία Οικονομική Επιτροπή.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της δήλωσε πως "προσωπικά επιθυμώ να τελειώσει το θέμα της Εστίας" ψηφίζοντας έτσι κατά τόσο της άσκησης έφεσης κατά της Εστίας όσο και κατά της άσκησης έφεσης κατά της Περιφέρειας Αττικής

Η Ποιότητα Ζωής - Γιώργος Κουτελάκης, εκπροσωπούμενη από τους Θ. Καστόρη και Κ. Αναγνωστόπουλο, πρότεινε την ανάληψη πρωτοβουλίας για τη συμβιβαστική επίλυση της δικαστικής διαμάχης με την Εστία με απόσυρση του Δήμου από τον Άρειο Πάγο για το θέμα του ιδιοκτησιακού, συμβιβασμό για το ύψος του ενοικίου αλλά και του τρόπου καταβολής των αναδρομικών μισθωμάτων. Παράλληλα, ψήφισε υπέρ της έφεσης για την παραμονή της Περιφέρειας στην υπόθεση. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Δεληγιάννη, Ν. Γιατζίδης, Γ. Δημάκης, Σ. Κούπας και Γ. Κρικρής ψήφισαν υπέρ και των δύο εφέσεων, τηρώντας έτσι τη ''γραμμή'' Τζουλάκη κατά της Εστίας. 

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια